Pravidla řezání zdiva

Pravidla řezání zdiva

Pravidla řezání zdiva

Zdivo provedeno jednotlivých cihel, připojil se integrálně k řešení, by měla být monolit, ve kterém kameny jsou stanoveny nejsou posunuty pod vlivem zatížení působících na spojce. Síly působící na zdivu odolává hlavně kámen ( řešení podstatně méně trvanlivý ). Je proto nezbytné, aby ten kámen vzal pouze tlakové síly a hlavně - postel. Kompenzovat kameny tak nestalo, jsou umístěny na určitých podmínkách, tzv pravidla řezání zdiva

Pravidla řezání zdiva

3. Pravidla řezání zdiva

zdivo, provedeno jednotlivých cihel, Roztok spojeny do jednoho celku, Musí to být monolit které položeny kameny nejsou posunuty Jsem pod vlivem působící na spojku zátěže. Síly působící na spojku odolává hlavně kámen (roztok podstatně méně trvanlivý). tudíž je nutné, aby ten kámen vzal pouze tlakové síly a zejména - lůžko. Kameny k vyrovnání není vyskytují, jsou umístěny v souladu s určitých podmínek, nazývané zdivo řezání pravidla (Obr. 11.


3).

Pravidla řezání zdiva

Pravidla a řezací systém parpen

Stabilita a pevnost zdiva je na svém provozním stavu, jak je monolitický pole, který je schopen vnímat různé snahy. Toho je dosaženo souladu s pravidly řezání zdiva.

Pravidla řezání zdiva

Pravidla a předpisy řezání zdiva

Pravidla řezání zdiva

Obecná představa, kterou 5. řezných pravidla. zdicí prvky

Zdivo se liší od trosek řádně složeného série. Tato funkce je přirozená a přírodní kameny, mají striktně standardní velikosti a obdélníkový tvar.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité