Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Aikido - přímá energie ve správném směru

Vzhledem k tomu, video nebo fotografie interiérový design dřevěných domů, zejména ve starých domech, zjistíte jednu vlastnost, majitelé mají tendenci se bát použít sádrokartonovými deskami pokrývající pro stropy a stěny, nebo v návodu k jejich zařízení se vztahuje na všechny druhy zisk prednaznachennyhsohranit sádrokartonářů krytu. Možnosti upevňovací sádrokartonové podhledy možnosti montáže GCR je jich několik. Nejsnadnější je použít lepení nebo šroubování přímo na základně dřevěným stropem. Tato metoda se používá jen zřídka, protože Podklad musí být v bezvadném stavu.


Další dvě metody spočívá v tom, že desky jsou upevněna na rámu, je vyrobena ze dřeva nebo z pozinkovaného kovu.

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Některé funkce konstrukce stropu v chalupě

Tato konstrukce FCL struktury, aby buď jeden Monistický nebo vícevrstvá. Jedna z nich je snazší dokončovací práce dělá. Není odborník by si mohl myslet, že připevněte listů sádrokartonové desky na dřevěný strop je poměrně jednoduché, ale není to úplně jak se zdá na první pohled. Vezměme si vše v pořádku.

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Vyrovnání stropní sádrokartonové desky bez rámu : pracovní princip

Vyrovnání přijde až na skutečnost, že po upevnění sádrokartonových listů dostanete dokonale rovný povrch. Ona samozřejmě musí být kolmá k podlaze, protože instalace se provádí sčítání největších nerovností ve zdi.

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

1 Sádrokartonové desky v dřevěném domě - teorie a praxe

Sádrokartonové desky ( GCR ) se používají pro pořádání stropů v budovách z betonu a cihel. Jsou vhodné i pro dřevěné obytných budov. Oni sádrokartonové desky vám umožní vytvořit velmi jednoduché a stropní konstrukce, a vskutku originální, umístěných na několika úrovních. A v prvním a ve druhém případě použití GCR zjednodušuje následné dokončovací událost.

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Instalace na GCR dřevěným stropem

Před montáží FCL ke stropu ze dřeva, je nutné stanovit strop lať má být vyřešen přímo na nedokončené stropu. To by mělo upozornit na skutečnost, že není potřeba tvrdou peg obvodové zdi. Je třeba dbát, aby maximální strop bedna je vedle sádrokartonu na stěnách, proto je nutné si uvědomit, že to je v žádném případě by neměla být pevně stanovena.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Valbová střecha výkres

Cena za metr čtvereční omítky