Betonáž základů

Betonáž základů

Zemní

Proces začíná betonových konstrukcí s přímým příjmem betonové směsi v objektu, a končí právě ve chvíli, kdy se nalil beton získává svou pevnost konstrukce. Proto je beton technologie zahrnuje celou řadu aktivit, které mají funkční období života, kontrolních bodů a výsledek. Ve stručnosti seznámil s každým z nich.

Betonáž základů

Nalévání a betonáž základů pod domem.

Jaký je nalití nadace ? Bez ohledu na to, jaký typ základu je vybrán kvůli soukromém domě - stuha, desky, sloupovitý nebo sloup - se nelze vyhnout betonáž základů. Jedná se o technologii výstavby každé moderní domácnosti. V tomto článku se podíváme na kroky k vytvoření betonové základy domu.

Betonáž základů

Betonování pole a základy

Aby se snížila materiál, práci a peněžní náklady a stavební trvání erekce monolitických základů, pole a jiné pevné konstrukci je nutné provést průmyslové metody, t. E. K nést většinu stavebních procesů v dílnách a továrnách, a zbytek komplexní mechanizaci procesů prováděných na stavbě. Proto vyrobit bednění a výztuže, jakož i přípravu betonové směsi centralizovaným způsobem. Kromě toho, snížení množství práce zařízení bednění a výztužné prvky hrubnou je to možné, a při použití výztužné ložisko armoopalubochnye kombinaci v blocích.

Betonáž základů

betonáž základů

V souladu s návrhem na budoucí stavby, betonování základů je vyrobena teprve poté, udělal rozvržení stránek, které bude doma. Pit nebo příkop vykopali pod základové zisk vyrobené, vyztužení a lití betonu.

Betonáž základů

Jak se staví základ v zimním období se doporučují odborníci FORUMHOUSE

Mezi začínající vývojáři jsou toho názoru, že stavba suterénu v zimě - je to nemožné, nebo - v lepším případě - jen stěží proveditelné úkol. Výsledek - budování při teplotách pod 0 ° C je „ zmrazit “, a stavební týmy „ spát “ v očekávání nové sezóny. Zda takový přístup je oprávněná ?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité