Elektroinstalace v bytě videa

Elektroinstalace v bytě videa

Udělování povolení k připojení k místní elektrické sítě

Kdy budou nainstalovány všechny elektrické spotřebiče, stroje, a RCD, musíte souhlasit s pre -nervózní „ Gosenergonadzor “, která by měla dát kladnou odpověď na majitele moci.

Elektroinstalace v bytě videa

Enter elektřinu do domu. Možné varianty

Uvedení elektřinu do domu dříve provedeno všechny stejné. Trubostoyka byl uveden v horní části fasády nebo na střeše, který měl ohyb v horní části, a proto byl nazýván „ houser “. Prostřednictvím „ husa “ protáhl drát dovnitř a pak byly již na přepážce a elektrickým stíněním. Vodiče z nadzemního elektrického vedení, holý drát vede k přední části budovy, které byly připojeny k dvěma předinstalovaná na izolátoru závorkách. Hlavními nevýhodami tohoto přístupu jsou :

Elektroinstalace v bytě videa

1 Navrhujeme elektroinstalace v bytě

Elektroinstalace v bytě s rukama začíná s plánem, stejně jako v jakékoliv jiné oblasti výstavby. Teprve potom můžete přejít na praktickou práci na instalaci kabelů, zásuvek, vypínačů. Při sestavování plánu je třeba vylíčit výkres domu ( hold design), nezapomeňte uvést místo připojovacích zásuvek a vypínačů, domácích spotřebičů. Provést těchto prací maximální kvalitu, rozdělit do skupin po etapách (např připojovacími zásuvkami a žárovek probíhá odděleně ).

Elektroinstalace v bytě videa

Testování a uvedení do provozu

Po dokončení instalace elektrického vedení, je nutné nainstalovat všechny plánované strojů, RCD a spotřebičů. Za to, že bez obav pozvat specialistu z elektrárenské společnosti pro testování a uvedení do provozu elektroosnascheniya svůj domov.

Elektroinstalace v bytě videa

Elektroinstalace v domě

Vzhledem k tomu, elektroinstalace - nejdůležitějším inženýrských sítí, je lepší, aby její instalace zapojeni odborníci. Pokud z nějakého důvodu chcete strávit sami, pak musíte mít trpělivost a důkladnou studii na-alespoň se základními principy montáže elektroinstalace v domě. A poté můžete se pustit do podnikání. Etapy zapojení Jako u každého procesu instalace spojené s výstavbou, elektrické vedení je rozděleno do několika fází. Hlavním požadavkem - dodržet přesný sled jejich hospodářství, s přihlédnutím ke všem podrobnosti týkající se správného výpočetního schématu a kabelů, plus - dělat moudře instalace.


To znamená, že musí být v souladu se všemi požadavky níže uvedených kroků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité