Filler adheze patro

Vada №1. Otok, loupání povrchu plniva

Otok projevuje tvorbou náplně na dně jedné nebo více bublinek. Jejich povrch může být potažen trhlin ( v případě, že vrstva je tenký) a rozpadají. V tomto případě můžeme mluvit o odtržení.

Filler adheze patro

samonivelační technologie podlah zařízení v obývacím pokoji

Moderní Podlahy litá samonivelační - skutečný průlom ve světě rekonstrukce a stavebních technologií. V současné době technologie lité podlahy zařízení pomocí polymerních směsí kapalných usnadňuje montáž dokonale plochý povrch, a to nejen jako podklad pro dekorativní povrchovou úpravou, ale jako konečný nátěr.

Filler adheze patro

Podlaha vstupní zařízení Technology

V současné době se jako ochranný a dekorativní podlahové krytiny jsou široce používány polymerní plnivo podlaha na bázi polyuretanů a epoxidové pryskyřice, na technologii, která bude podrobně popsána v tomto článku.

Filler adheze patro

Výběrová směsi a přípravky

Ve skutečnosti, samonivelační na dřevěné podlaze k vyplnění je to možné, nicméně bude muset tonkonalivnaya směs pro tyto účely vám, s níž si můžete vytvořit limitovanou tloušťku podlahovou úpravu. Lze jej použít pouze v případě, kvalita dřevěnou podložku, která proto musí být připraven. K tomu, pečlivě zkoumat podlahy, aby ji identifikovat z hnilobou, plísní, poškození od hmyzu, stejně jako praskání, puchýřky a jiné vady. V případě zjištění, by měly být odstraněny.

Filler adheze patro

Krok za krokem k naplnění

Zvláštní pozornost je v přípravě povrchu před aplikací ekvalizéru by měla být věnována čistotě základny. Musí být olej nebo tuk, stopy laku a jiné nečistoty, které brání adhezi materiálů.

Filler adheze patro

Jak koupit směs NP -42 rychle tuhnoucí samonivelační ?

Chcete samonivelační podlahy se nejen dokonale plochý, ale také odolný ? Aby se nebojí vlhkosti a teploty v průběhu let nejsou pokryté trhliny ? Pak se určitě věnovat pozornost směsi NP - 42, produkovaného rostlinou BROZEX. Chcete-li zjistit, jak a kde koupit naše výrobky, prosím, kontaktujte zástupce BROZEX těchto kontaktních čísel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité