Náklady na pokládání cihel

Náklady na pokládání cihel

Jak se pokládání cihel : video, milníky

Vyzdobit váš dům zvenčí je často používán lícové cihly. Různé způsoby, kterým umožňují dát jedinečný vzhled každé budově.

Náklady na pokládání cihel

Co ovlivňuje náklady na obložení ?

Mason registrovány Yuda, oznamujeme vám, kolik je implementace obkladový materiál zdivo fasád po přípravě odhadů a stanovení rozsahu. Jak to udělat, bude pánem přijít k vám na adresu, provádět základní měření konstrukčních prvků doma a vypočítat celková rozloha ploch, které mají být oblitsevat.

Náklady na pokládání cihel

Nastavení Bavorský cihelného zdiva BRAER

Náklady na pokládání cihel

Kvalitní, typy a velikosti cihel

Na lícové cihly fasády nebo zdobení interiéru, měli byste věnovat tolik pozornosti, když kladkedannogo materiálu. Na rozdíl od konvenčních cihel pro lícových cihel, a to zejména, musí být v souladu s kvalitní konstrukcí přední straně, který má různé druhy barev a odstínů. Kromě standardních barev (červená, žlutá), které se často nacházejí v každodenním životě, tam jsou také cihly různých barev, které budou podle svého vkusu. Přední strana cihel může být jak dekorativní a hladký povrch.

Náklady na pokládání cihel

materiálové charakteristiky

Lícových cihel, které se nazývají častěji čelí, vyrobené ze stejného materiálu jako to obyčejný, ale zachovává přesnější geometrické rozměry. Přesnost délka výrobku, je 4, 4 mm, šířka - 3, 3 mm v tloušťce - 2, 3 mm. Povrch může být hladký, strukturovaná - divokým kamene, například, nebo sklem, ale neobsahuje žádné textury praskliny, čipy a jiné vady. Dlouhá strana lícových cihel se nazývá lžíce, konec - rýpání, nosné plochy - postel.

Náklady na pokládání cihel

Pravidla pro provádění prací

To by mělo znamenat, že zdivo lícových cihel je jedním z nejobtížnějších a časově náročné, během které vyžadují hodně pozornosti a zvláštního přesností. V případě, že rozsah práce je velký, bude vyrovnat se s velmi nepravděpodobné, aby se stalo. V souladu s tím, že potřebuje přítele, který vám pomůže s prací. Hlavně kamenného zdiva obličeje provádí spolu s výstavbou zařízení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité