Náklady na výstavbu parkoviště

Náklady na výstavbu parkoviště

Etapy výstavby víceúrovňové parkování

Víceúrovňové parkoviště se stalo samozřejmostí v obytných a obchodních čtvrtí velkých měst, ale i nadále ve vysoké poptávce. Jejich organizace vyžaduje velké investice do návrhu a konstrukci.

Náklady na výstavbu parkoviště

Výstavba víceúrovňových parkovišť a parkovacích míst. inovativní řešení

Dnes ve velkých městech je problém parkování je zvláště akutní. Počet automobilů neustále roste, a dnešní parkoviště jsou bolestně chybí.

Náklady na výstavbu parkoviště

Výstavba vícepodlažní parkoviště : druhy a charakteristiky

Nejlepší volba v současných podmínkách je vybudování multi -level parkoviště, cena takového multistoried parkovišti může být výhodnější než přízemní parkoviště ve výstavbě objektu ve středu k vysokým nákladům na zemi. Multi- level parkoviště lze účinně řešit problém parkování velkého počtu strojů na velmi omezeném prostoru. V relativně malém struktury mohou být umístěny až několik tisíc vozů.

Náklady na výstavbu parkoviště

Etapy parkování

Při stavbě otevřeného objektu nutně musí projít schvalovacím řízení se státními institucemi. Každý soud a vládní agentury musí poskytovat specifickou sadu dokumentů a vyplnit žádost. Bez konkrétních zkušeností v tomto obchodním celý cyklus koordinace dokumentů může trvat dlouhou dobu. Ušetříte čas, pokud věříte veškeré papírování pro výstavbu parkovacích odborníků souhlasil youdo.

Náklady na výstavbu parkoviště

V Krasnojarsku vybrán stavitel parkování na ulici. Uritsky, tiskové služby oddělení obecního majetku a pozemkových vztahů radnice.

Náklady na výstavbu parkoviště

Budoucí Moskva podzemní parkoviště

Podle Moskomstrojinvesta, Moscow postrádá asi 4 miliony automobilů. Zároveň se v centru rozsáhlých ploch pro parkování není nic víc, a tak v mnoha případech, podzemní parkoviště, je jediným možným řešením. Kolik to bude stát parkoviště mimo Garden Ring ? infografiky

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité