Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

Recenze majitelů plynobetonové domů

Aby nedošlo k udělat chybu při výběru materiálu pro stavbu je třeba, aby se seznámili nejen s stránkách výrobců stavebních materiálů, ale i recenze ze skutečných lidí, jsou již postaveny a žijí ve svých domovech.

Faktory pro výpočet

Nezapomeňte, že porézní materiály mají nižší pevnost než konvenční betonu nebo plných cihel. Proto je tloušťka stěny domu betonových bloků by měla být zvolena také pro svou schopnost odolávat zatížení.

Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

Tloušťka stěny v domě sezónního pobytu (chata )

V domech, kde existují pouze v teplém ročním období, nechá minimální tloušťka stěn pórobetonu ( s přihlédnutím k hustotě vybraného materiálu ). Například strukturální izolační známky hustota D350 - D450 a pevnost více V2, 0 může mít minimální tloušťku jednoho podlaží budovy s samonosných stěn alespoň 20 cm. Používá-li se pórobetonu, tloušťka opěrných stěn by měla být mezi 60 cm a samonosné - 30 cm (v souladu s normami ČTÚ 501-52-01-2007, uvedeného v odstavci 6. 2. 11 ).

Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

V. Vnitřní stěny a příčky

Vnitřní stěny betonových bloků mohou být samonosné a nosné. Nosiče vnímat zatížení z ležících nad ní podlah a podlahy ( včetně střechy podkroví podkroví) a jsou obvykle vyrobeny z tloušťky jedné vrstvy 20 až 40 cm, to znamená v jednom bloku.

Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

Tloušťka stěny pórobetonu je určen následujícími parametry :

V tomto případě se jedná o domovy pro vily, kde nikdo nežije trvale. Stříleli periodicky : ne více než 5 dní v týdnu, nebo ne více než 3 měsíce nepřetržitě v jediné sezóně.

Nesoucí tloušťka stěny pórobetonu

Optimální tloušťka stěn pórobetonu pro domácnosti

Pórobeton má měrnou liší od běžného betonu. Nejvýznamnějším z nich je jeho nízká tepelná vodivost. Takový materiál má vlastnosti podle obsahu hliníkového prášku v betonu. Vzduchové bubliny jsou rovnoměrně rozloženy ve hmotě, protože to, co špatně provzdušněná vydává teplo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité