Pěnové bloky pro zdící malty

Pěnové bloky pro zdící malty

Předpisy, kterými se pěnové bloky

Okamžitě rozhodnout, které řešení je nutný pro pokládku betonových tvárnic, to vše závisí na tom, co stavíte. Pokud to není velký design, pak je možné se obejít bez lepidla. Pokud se jedná o stavbu domu, pak je lepší použít cementovou kompozici, jeho cena bude mnohem nižší.

Pěnové bloky pro zdící malty

Typy pěnový blok

K dispozici pouze dva typy pěnových bloků : lisované a rozdělovat. Technologie jejich styl je poněkud odlišná. V prvním případě jsou bloky odlity do forem. V A druhé-první vyrobených litím obrovský rozsah, který se potom rozřeže na jednotlivé prvky.


Tvárnice rovinnosti ploch mnohem nižších rozdělit. Položit je jako cihla, pomocí cementové malty.

Pěnové bloky pro zdící malty

Použití lepicí směsi

Clay se používá pouze v případě, že pěna betonové bloky jsou správný tvar. V případě, že betonové bloky mají odchylky od jejich nominální hodnoty, to je nejlepší použít cement, protože všechny nesrovnalosti mohou být opraveny díky němu.

Pěnové bloky pro zdící malty

Jaký lepší dát betonové bloky : v maltě nebo nějakým speciálním lepidlem ?

Pokládka pěnových bloků, se liší od zdiva cihla nebo škvárové bloku. To je vzhledem k některé z jeho vlastností. Vzhledem k relativní křehkosti zděných stěn by měla být posílena pěnových bloků. Doporučuje se také, přes kterou se Zdicí odlita z betonu.

Pěnové bloky pro zdící malty

Jak dát betonové bloky : Výběr řešení, postup zděných stěn

Penoblok je relativně nový stavební materiál, a je-li zdivo technologie vyvíjí a zdokonaluje již tisíce let, hledání optimálního způsobu, kterým pěnových bloků pokračuje. To je způsobeno v první řadě k nízké specifické hmotnosti pěnových bloků, vysokou poréznost a nízkou pevností. Nicméně atraktivní strana pěnového bloku, jeho vysoká tepelná stínění a „dýchání“ vlastnosti, možnost rychlé výstavbě budovy pěnového bloku na poměrně nízkou cenu, aby bylo populární v soukromé výstavby. Ale vyvstává otázka: jak dát betonové tvárnice v pořádku?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité