Střecha z zinkování vlastních rukou

Montáž střechy vlastníma rukama

Střecha je velmi část domu, která ji chrání před většiny negativních vlivů zvenčí. Chrání budovu před poryvy větru, ze všech druhů fyzické a dokonce i chemického útoku. Ale ve stejné době, kdy střecha byla vystavena na všech výše uvedených vlivů. Proto je správné instalace, a pak správné údržby a správná funkce krytu jsou klíčem k dlouhodobému užívání krytiny.

Střecha z zinkování vlastních rukou

Vlastnosti střechy pozinkované oceli

Typicky pozinkovaná ocel se používá pro krytí šikmých střech soukromých budov, což je úhel sklonu 18-30 stupňů. Na menší hodnotu úhlu voda bude odtékat pomalu brusle, což přispěje ke korozi materiálu.

Střecha z zinkování vlastních rukou

Druhy a vlastnosti

V tomto případě jde o střešní prvky, které přicházejí do různých tvarů a velikostí. Proč potřebují ? Skutečnost, že střešní materiály jsou stohovány takovým způsobem, že mezi nimi existuje malá mezera v horní části. To má zajistit větrání a odstranění přebytečné vlhkosti na vnitřní sestaveného brusle.

Střecha z zinkování vlastních rukou

Materiály : pro a proti

drenážní systém ze střechy by měl kombinovat spolehlivost, trvanlivost, estetický vzhled, stejně jako v souladu s finančními možnostmi stavebníka. Na základě těchto kritérií, měli byste věnovat pozornost tomu, jaké výhody a nevýhody jednotlivých typů materiálů, než se rozhodne, co dělat od samého okapu.

Střecha z zinkování vlastních rukou

Pozinkovaná okapová roura s rukama

Dešťová voda systém - důležitým prvkem jakékoliv konstrukce, která zaručuje dlouhou životnost všech jejích složek. Není žádným tajemstvím, že nedostatek kanalizace pomáhá snižovat životnost nejen střechy, ale také základem a stěny domu. Přepady Střecha: klady a zápory návrhu systému závisí na typu střechy a vlastních představ v umístění odtokových oblastí. Jsou rozděleny do tří skupin podle materiálu, z něhož jsou vyrobeny z: pozinkovaného železa, oceli potažené polymerní vrstvou, PVC dešťové vody. Z ekonomických a sekundárních struktur na okapu mohou být vyrobeny z odpadních stavebních materiálů, které byly použity dříve.


Pojďme prozkoumat tyto skupiny v detailu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité