Význam výškových budov

Význam výškových budov

Naléhavost budování výškových budov v naší době

Od dávných dob, výstavba nízkopodlažních budov v Rusku byla považována za samozřejmost. První výškové budovy se objevily teprve v éře komunismu. V 40-50 let bylo postaveno 7 slavných Stalinovy mrakodrapy.

Projektování obytných bytových domů

V dnešních velkých městech relevance výstavby vícepodlažních bytových domů získal obrovský. S růstem měst a rostoucí potřeby obyvatel v nové, moderní a komfortní bydlení.

Význam výškových budov

Význam monolitické konstrukce

Zvyšování prostor se stává soutěž výšky a provedení staveb. Mnoha vyspělých zemích rostou, což dokazuje prestiž a inovační inženýrství. Výšková budova zaujímá přední místo při volbě způsobu výstavby výškových budov s různými architektonickými řešeními. Jmenování staveb může být výšková bydlení, administrativních a průmyslových.


Má za sebou dlouhou historii a prověřenou trvanlivost po celá desetiletí.

Význam výškových budov

Krasnojarsk rostoucí výškou

Za posledních pět let v oblasti hlavního města každý rok stavět více a více výškových obytných budov, jakož i masové před desyatietazhki ztrácí význam. Tento trend dokládá statistika vstup rezidenčních nemovitostí.

Význam výškových budov

Historie „ Kazachstán “ hotel

Hotel „Kazakhstan“ Almaty je hlavní atrakcí města a celé Kazachstánu jako celku. Postavený ve dnech v bývalém Sovětském svazu, jedinečný 25-podlažní budova je dodnes nejvyšší budova, postavená v seismické zóně. Současně má vysokou seismickou odolnost a přežila pro více než jednu zemětřesení. Velmi dobrá poloha v kulturním a obchodním centru města otevírá malebný výhled z okna přímo na vrcholu zailijský alatau.


S výškou více než sto metrů, hotel „Kazachstán“ je jedinečný architektonický celek, bez nichž je těžké si představit město Almaty.

Význam výškových budov

Výstavba nákupních komplexů, „chytré“ investice

Trh s komerčními nemovitostmi se tvořil v Rusku v posledních 12-15 let, ale i přes zjevnou počtu nákupních center je stále ještě daleko od saturace. Rostoucí životní úrovně a spotřeby objemy diktovat pravidla, takže výstavba nových nákupních center je stále aktuální.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité