Vyztužení monolitická deska profesionální podlahy

Vyztužení monolitická deska profesionální podlahy

překrývání funkce profesionálního podlahy

Používání CORRUGATED umožňuje dostat zbaven standardní technologie - stropu, což vyžaduje malou nebo žádnou další léčbu. To lze vidět při pohledu na první snímek v novinách. Obecně řečeno, tato technologie může být reprezentován jako plnicí deska s ztracené bednění. Klasické řešení zahrnuje demontáž základní desky používané pro držení betonu během vytvrzování.


Výhody monolitické desce profesionální podlahy Pokud budeme mluvit o monolitickou deskou profesionální podlahy, je nutné poukázat na některé z výhod: je možné použít bez ohledu na druh materiálu, že podlaha je bednění, výrazně snižuje zátěž na zemi.

Vyztužení monolitická deska profesionální podlahy

materiální výhody

V současné době ocelový plech je nejlepší pro překrytí, protože není předmětem nepříznivé účinky na životní prostředí a nedeformuje při vysokých zatíženích. Kromě toho, že má poměrně nízkou cenu, a má širokou škálu barev a velikostí. Tím se ocelový plech tak populární materiál.

Nabízí pevné stropy

Dnes, v moderním individuálního bytové výstavby, jako pravidlo, kdy se uplatňují podlahy těší stále větší oblibě železobetonu, a to zejména pro profesionální podlahy z masivního stropu.

Vyztužení monolitická deska profesionální podlahy

Rozdíl mezi profilem a překrývající běžnou překrytí

Hlavním rozdílem mezi překrytí vytvořeného na základě profilovaného plechu, z obvyklé lze považovat skutečnost, že vám umožní vytvořit skutečně hotový strop, který nevyžaduje další zpracování či dekorace. Důležitou výhodou právě tohoto druhu zařízení je pažení liší v designu a velikosti profilů, které mohou výrazně zvýšit pevnost a tuhost celé konstrukce.

Vyztužení monolitická deska profesionální podlahy

Rysy výstavby monolitických konstrukcí pro profesionální podlahy

Pevné strop pro profesionální podlahy má mnoho výhod, které odlišují systém od té, která předpokládá přítomnost monolitické železobetonové desky. Poslední z nich se týká vybavení bednění, které je nutné vyplnit a nalít roztok. Ale pokud použijete palubky během tohoto druhu práce, pak to bude připravit se na strop v budově. Po dokončuje svůj vnitřní povrch není potřeba dokončit.


Konstrukce systému je variabilní plech profilovou, dává žebroví deskový průřez, což zaručuje vynikající pevnostní vlastnosti, ale náklady na prutu a roztok bude méně.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité