Tloušťka 1 dubna cihly

Jaká by měla být tloušťka cihlové zdi a příčky ?

Šířka zděných stěn, obvykle nazývá tloušťka stěny, složit do poloviny výrobu cihel nebo kamene : Cihla 1 - 25 cm, 1, 5-38 cm, 2 až 51 cm, 2, 5 cihla - 64 cm a více. d.

Tloušťka 1 dubna cihly

Rysy stavby

Nějak zmírnit hlavní nevýhoda přepážku obvykle položen v poloviční cihly ( 12 cm) nebo žebra (odvozený tloušťka 6, 5 cm ). Někdy duté cihly se používají, ale kvalita odhlučnění padá.

Tloušťka 1 dubna cihly

metody zednické

Lehké zdivo kolodtsevoy (obr. 1a ), se skládá ze dvou podélných tloušťky stěny a půl cihly nichž každá se nachází od sebe na vzdálenost 140... 340 mm, a jsou spojeny k sobě navzájem prostřednictvím 650... 1200 mm po délce příčných stěn 2 tloušťky půl cihly.


Pokládání příčné stěny ligován s podélnými stěnami v jedné řadě na výšku. Wells vytvořené mezi podélnými a příčnými stěnami je vyplněna keramzitu. Když je tloušťka stěny není násobkem 0, 5 cihlové příčnými stěnami šíří s rozšířenými svislé spoje (obr. 1b).

Tloušťka 1 dubna cihly

3TREBOVANIYA ke kvalitě a přijetí práce

Kvalita 3. 1Kontrol prací na zařízení oddílů by mělo osuschestvlyatsyaspetsialnymi služby vytvořené ve stavební firmě a osnaschennymitehnicheskimi prostředky zajistit potřebnou spolehlivost a polnotukontrolya.

Tloušťka 1 dubna cihly

Informace o kalkulačce účelu

Brick -line kalkulačka je určena ke zjištění množství stavebního a lícových cihel pro dům a uzávěrem, jakož i další související parametry a materiálů, jako je například výše zdící malty, zdivo sítě a pružné spojení. Stejné výpočty mohou být vzaty v úvahu velikost štíty, okenních a dveřních otvorů požadovaného počtu a velikosti.

Tloušťka 1 dubna cihly

Systémy podvázání stehy. část 1

Uspořádání cihel a kamenné zdivo ve vrstvách a střídajících se vrstev se vyrábí v určitém pořadí, která se nazývá systém oblékání zdivo spojů. Vrstvy kamenné zdivo předepsaném formuláři s názvem řady zdiva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité