Vana s rukama videem

Vana s rukama videem

Místo koupele na webu

Za prvé, musíme vybrat místo, kde je nejlepší umístit vanu. Zde je několik tipů na umístění vany, které mohu vřele doporučit lepení. Aby se vstup do lázní od jihu. Vzhledem k tomu, v zimě, to je jižně orientovaná nejmenších závěje a na jaře sníh tát rychleji.


Vybudovat lázně odděleně od ostatních struktur v oblasti alespoň 5 metrů. Zarovnání a umístění v kontaktu s ostatními budovami je povoleno jen v krajních případech. Nachází se daleko od rybníků, svahů a dalších místech, kde navíc vlhkost a vlhkost nebo nebezpečí mizení základ. Stavět lázně na rovný povrch.

Vana s rukama videem

Výstavba lázně s rukama

A tak přišel den, kdy jdete a rozhodli se postavit saunu s rukama nad hlavou, pak nezapomeňte přidat stránky StroyVopros. netv záložku Nyní bude vaším stálým společníkem v naprosté světové poradenství v oblasti výstavby lázní s rukama. Fáze V. ke konstrukci krovu systém Stropní nosníky a krokve rámování lázeň postavit nejlépe ze sekce desky 15H5 cm, jejich umístění na okraji a spojeny dohromady. V důsledku toho je vzdálenost mezi krokvemi by měl mít 10x12 cm vertikální polohy nutné stanovit jejich „vyztužení“ a výše. - propojit stejný průřez na hřebenového nosníku. Trámy se také vydal směrem ven na vzdálenost 40 cm.


Přepravka sám pro to lze provést z desky 25 cm tlusté, dávat to rovnou z hřebene.

Vana s rukama videem

Instalace zařízení v sauně

V této fázi se předpokládá výběr pece pro sauny. Samozřejmě, že tou nejlepší volbou, pokud jde o výrobu tepla a maximalizovat úspory energie bude na krbová kamna. Nicméně, jeho konstrukce vyžaduje speciální dovednosti a značné investice.

Vana s rukama videem

Ruští Vana: rysy svých činnostech

tělesná teplota je nižší než 40 ° C, protože se potí, a tím dává přebytečné teplo do okolního vzduchu s vydáním přebytečné tekutiny. A na základě tohoto principu fungování jakéhokoli typu vany. Rozdíly jsou pouze v poměru teploty a vlhkosti.

Vana s rukama videem

konstrukce páry

Než začnete na vytvoření vlastního páru, je třeba vyvinout alespoň primitivní konstrukci. Tím se ušetří čas při výstavbě a nedovolí létat z hlavy důležitých vlastností budoucích prostor. Konstrukce by měla začít od sémantické středu páru, totiž kamen. Každá pec pro lázeň má své vlastní požadavky na velikost místnosti, umístění polic a větrání. Kromě toho, pára, musí být přesně určen pro určitý počet osob, jinak by někdo mohl cítit omezena, může dojít i hrozbou pro zdraví v podobě popálenin z blízkosti topného tělesa.


Na druhé straně, příliš mnoho páry bude vytápěn účinně zbytečný.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité