Dokončit kachlová podstavec

Dokončit kachlová podstavec

Dokončení suterénu sídlí dekorativní omítky

Dekorativní omítky ( stejně jako mnoho obkladové materiály ) aplikuje na připravený povrch : čistit a základním nátěrem. Před použitím některé druhy vyztužení omítky používají váhy na bázi minerálního oleje.

Dokončit kachlová podstavec

Dokončit kachlová podstavec

Velmi často na základ pro jakékoliv budově postavené soklu, pokračování základu nad úrovní terénu. Je vyrobena z červených cihel, kamene, betonových desek a cementu směs písku. Důvody pro cap zařízení jsou různé - terénní, touha, aby nulové podlahy, stavební ochranu proti nadměrné vlhkosti půdy. A z architektonického hlediska svého vzniku to dává budově více slavnostní, pompézní vzhled, tím vyšší podstavec, dům vypadá výhodnější.

Dokončit kachlová podstavec

Příprava a obrana základny

Vzhledem k tomu, spodní fasádní plochy, chrání budovu před vlhkostí a nečistotami, a nese nejen významným mechanickému namáhání, ale i vlivem změn životního prostředí teplota média, srážek, podzemních vod a povodňových vod. Ze svého stavu do značné míry závisí na teplotě vlhkosti a vzduchu v místnosti. Z tohoto důvodu, materiály, z nichž se vyrábí stavební prvek, musí být odolná, odolná proti vlhkosti, vysokým a nízkým teplotám, což přispívá k ochraně před mrazem. To se může šířit z několika speciálních cihel, betonových bloků nebo přírodního kamene.

Dokončit kachlová podstavec

Forum „ Jak se staví dům vlastníma rukama “

Dobrý den. Pokud je toto vaše první návštěva našeho fóra, přečtěte si stránku Časté dotazy. Aby bylo možné psát na fórum a přístup ke všem jeho funkce, musíte se zaregistrovat po přečtení pravidla fóra.

Dokončit kachlová podstavec

Možné způsoby ozdobný kryt

V současné době používá mnoho úprav nadzemních částí základů. Tím, nejběžněji používaných metod a materiálů jsou následující :

Dokončit kachlová podstavec

Potřeba zkrátit víčko

Povrchová úprava základny dlaždice dům vyrobeny za účelem dosažení různých efektů. Vnější část budovy v této oblasti nejvíce náchylné na působení vlhkosti, nečistot, stávek a dalších negativních faktorů. Proto se doporučuje, aby ji dále posilovat. Lepší způsob, než použít dlaždice, možná, není možné najít.

Dokončit kachlová podstavec

Správná montáž soklové dlaždice

Obkládací sokl dlaždice je v podstatě stejná, a to nezávisle na výrobním materiálu. Nech to být betonnaya Plitka pro obložení soklu nebo slínku obkladů pro směřování víčko, můžete dokonce aplikovat Granitnye desky pro směřování víčko, je to stále princip činnosti nemění a všechno, co se děje na technologii a správné provedení stavebních prací.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité