Instalace stropu plastových desek

Instalace stropu plastových desek

Vlastnosti plastových desek

Před zahájením přenosu technických a dalších vlastnostech materiálu, můžeme říci, že jeho hlavní vlastnost - je schopnost rychle a bez námahy přilákat práce ve mzdě na vlastní vytvořit krásný, praktický povrch.

Instalace stropu plastových desek

Přípravná fáze pro instalaci PVC panelů.

Přípravný krok je příprava struktury pro uchycení plastových desek z kovových profilů. (. Upevnění panelů na kostře dřevěných lamel ), pracovní prostor, značka : definovat a nakreslit vodorovnou čáru na obvodu místnosti. Ustoupit ze stropu 5-10 cm vzhledem k instalaci rozvodů a osvětlení. Obrys vodováha pásy původně v rozích, a pomocí lak krajky nakreslit čáru, která určuje výšku umístění stropu.

Instalace stropu plastových desek

Druhy PVC profilů a říms

Před opláštění plastových stropních panelů, musíte si koupit všechny komponenty: profily nebo tyče k rámu a speciální PVC stropní římsy. Pokud půjdete do obchodu pro ně poprvé, široká škála PVC profilů si můžete dát do slepé uličky. Pojďme se podívat na základní typy a jejich účel. Nepleťte stropních panelů se stěnou!


Stavební materiály nabízejí velmi širokou škálu PVC panelů. Různé délky a šířky, které jsou lakovány, vysoce lesklý, matný, dřeva nebo mramoru. Je vaší chuti; hlavní věc - nepleťte se stěnou.

Instalace stropu plastových desek

Druhy plastových stropních panelů

Všechny panely z PVC jsou rozděleny do dvou kategorií: na stěny a strop. Vyznačují se pevnost a hmotnost : strop je nedůležité mechanická pevnost, protože materiál je z lehké, tenkostěnné. Budete muset zacházet opatrně : můžete dokonce rozdrtit mezi dvěma prsty. Je možné namontovat stěnové panely na stropě.


Je to možné, ale jsou dražší, a jejich vyšší pevnost nepřivlastněný. Kromě toho, že jsou těžší, protože se zvýšil trochu zátěž na kostru být ( pokud takový je ) a při instalaci je třeba vzít v úvahu.

Instalace stropu plastových desek

Výhody a nevýhody stropní panely a PVC

Podhledy může zcela proměnit místnost. Jednoduchý a praktický design vypadá velmi esteticky a ušlechtilý. Je vhodný jak pro kanceláře a pro soukromé majetky. Díky použití vestavěných skvrny, LED osvětlení a moderní odpružení pokoj stane reprezentativní.


Srovnáme-li podhledů vyrobených z PVC panelů s napětím a vyrobené z sádrokartonové desky, je možné identifikovat řadu výhod.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité