Montáž desek na stěnu

Montáž desek na stěnu

Typy a vlastnosti desek

Desky Pazogrebnevy jsou omítky a křemičitany. První z nich se vylije ze sádrové hmoty s příměsí plastifikujících přísad. Pro výrobu druhého použití vápenného vápna a křemičitého písku, jehož směs je lisována a udržována v autoklávu. Sádrové desky udržují teplo lépe a nenechte si ujít žádné zvuky, ale silikátové vydrží vyšší mechanické zatížení a méně absorbují vlhkost.


Oba typy desek jsou šetrné k životnímu prostředí, takže jsou ideální pro obytné prostory. Kromě toho tyto materiály nehoří, nevykazují škodlivé látky, nerozkládají a nedeformují se.

Montáž desek na stěnu

Typy desek a jejich výhody

Deska Pazogrebnevaya se liší od jiných podobných materiálů přítomností na koncích spojů typu "drážka-hřeben". Tato funkce umožňuje spojit přilehlé prvky, zajišťující hladkost povrchu a pevnost přepážky.

Montáž desek na stěnu

Jednovrstvé a dvouplášťové přepážky

Příčky mohou být jak jednovrstvé a dvakrát. Ten se používá pro uložení divize objemné Communications samostatných bytů, a další aplikace, které vyžadují vyšší pevnost a zvukovou izolaci. Stěnové příčky sádry oddíl sádrokartonových desek s rukama 20404 414. 04. 2016 Vitaly Mikhailyuk Specifikace stěnové příčky sádrokartonové dělicí sádrokartonu, technologie jejich montáž, instalace příloh a komunikací.


Vnitřní stěna příčky, ve většině případů, které nejsou nosné konstrukce. Nicméně, oni musí mít dostatečnou pevnost a dobré zvukové izolační vlastnosti. V takovém případě rozdělí design by měl odolal komunikaci in-house a sklápěcí nábytek.

Montáž desek na stěnu

Jak položit pazogrebnevye desky

Pazogrebnevye desky velmi ziskové v mnoha ohledech možnost montáže stěn, vnitřních příček a podobně. Z tohoto článku se dozvíte výhody a nevýhody takových konstrukcí, jakož i technologii jejich instalace.

Montáž desek na stěnu

Montáž vnitřních příček

Nejoblíbenějším materiálem pro výstavbu interiérových příček v bytech nebo bytových domech jsou: cihla, beton z expandovaného jílu, škvárový blok, plynové silikátové bloky, sádrokarton a samozřejmě sádrokartonové desky (PGP). Výběr nejoptimálnější varianty závisí na specifikách práce. Například stěny z cihel jsou často postaveny tam, kde konstrukční oplocení vyžaduje zvláštní pevnost a zvýšenou zvukovou izolaci. Otázka spočívá v tom, že vybudování cihlové přepážky, stejně jako její následné dokončení a vyčištění, je nesmírně pečlivá práce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité