Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

příčky

Montáž sádrokartonu umožňuje jen jeden den funkčně rozdělit obytný prostor, nebo zcela změnit vzhled každé místnosti. Náklady na montáž sádrokartonových stěn je nízká, ale pokud chcete ušetřit peníze a získat důvěru v kvalitu prováděných prací, pak se vyrovnat s takovým způsobem může být jednoduše podle podrobných pokynů pro instalaci sádrokartonové desky Knauf. Získání.

Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

Knauf příčky : správné pokyny k instalaci

Sádrokartonové desky je nejoblíbenější materiál pro stavbu stěn, ozdobné vzory, výklenky ve zdi, vchody, oblouky a mnoho dalšího. Ale to všechno vyžaduje robustní nosnou konstrukci. Mohou být vyrobeny z obou dřeva a profilem. Dnes je velmi populární příčky Knauf.


Tato konstrukce ze sádrokartonu, že kostra je vytvořena pouze z kovového profilu. Tak jsme pozorovali různé nuance, které mohou poškodit integritu a celkovou spolehlivost.

Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

Knauf instalace sádrokartonové desky - od výběru materiálů až po instalaci

Německá společnost Knauf byla dlouho považována za evropský a mezinárodní stavební normy a rozsah činností, které v naší zemi, se nazývá rekonstrukce, založený na dosažených výsledcích, materiálů a technologií získaných provozní dobu této společnosti.

Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

pokyny k instalaci

Definování materiály a nástroje pro instalaci dekorativních úprav, musíme vytvořit rozložení stropní roviny je správná. Dle požadavků technologie, by měl být připraven odstoupit od stropu minimálně 10 - 12 cm, protože tato vzdálenost je nutná pro instalaci specifických nosných závěsů, kterou komunikaci, montáž dekorativních svítidel, atd

Pokyny k instalaci sádrokartonové desky Knauf

Začínáme

Vzhledem k tomu, omítání ve kterékoli místnosti, musíte pochopit kvalitu a vlastnosti materiálu, jediný způsob, jak zjistit, kolik GCR vhodné nebo nevhodné pro tuto práci. Musíte vybrat typ materiálu, jeho velikost parametrů, určí typ instalace sádrokartonové desky, rám tuhosti, nástroje a materiály, a teprve poté se dále rozvíjet pracovní plán, přistoupíme k instalaci stěn, příček, kanály komunikace obložení, stropy, klenby nebo jiných staveb,

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité