Pokyny pro montáž měkké střechy

Pokyny pro montáž měkké střechy

Montážní šindele Shinglas ( TECHNONICOL SHINGLAS )

Hlavní prvky pro režim normální teploty vlhkosti jsou střecha parozábrana, izolace požadované tloušťky ( v závislosti na regionu ), vetroizolyatsionny materiál větraný prostor střechy.

Pokyny pro montáž měkké střechy

Instrukce pro instalaci šindelů Katepal

Koberec podložka je připevněna k palubě prken. Můžete jej stohovat vertikálně nebo horizontálně. U střech s strmý svah je lepší položit koberce je vertikálně ( začíná na okraji svahu ) - to se zabránilo tvorbě záhybů. Na střechách nepravidelného tvaru s vnějšími rohy údolí a je výhodnější umístit pás horizontálně.

Pokyny pro montáž měkké střechy

Instrukce pro montáž měkké střechy Docke PIE

Při montáži střešní měkké paluba pomocí speciálních pozinkované hřebíky se spirálovými nebo kruhovými výřezy na tyči ( ershenye ). Musí prorazit přísně kolmá rovina rampy (bez mezery mezi čepičkou a je propojen s obrázky).

Videoinstalace

Pro instalaci šindele zimním období není nejlepší doba, v souladu s doporučeními výrobce, může tento materiál nemůže být způsob DPH při teplotě nižší než + 5 ° C, Skutečnost, že střešní krytinová deska je připevněna k dřeva a rozložené na povrchu pod-koberec pomocí zdivo hřebíky a samolepící vrstvu, která má na zadní straně šindele. Pro pevně přilepen k podkladu a třepe šindele přilehlých řad, poskytování integrity potahové, požadovaný sluneční paprsky, které se postupně taví samolepící vrstvu. Trochu slunce v zimě.

Pokyny pro montáž měkké střechy

Jak styl měkké střechy s rukama

Měkká střecha, která je často označována jako flexibilní střechu nebo ohebných (asfalt ), pásový opar je moderní střešní krytina s vysokým výkonem hydroizolace a jedinečný vzhled, i když je k dispozici poměrně jednoduchá montáž technologie měkké střechy mohou být položeny bez speciálních znalostí a dovedností....

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité