Provětrávané fasádní

Obkladové panely pro fasádu

Provětrávané fasádní

Ventfasada mají vynikající tepelně a zvukově izolační vlastnosti, slouží ozdobným a ochranné funkce. Různé obkladové materiály umožňují vytvářet širokou škálu konstrukčních řešení exteriéru budovy. Ventfasada chrání stěnu od počasí, teplotě a dalších faktorech.

Provětrávané fasádní

Čelní panely z polyuretanové pěny

Individuální pozornost přední panely z pěnového polyuretanu, vyrobené z měkkého plastu buněčnou strukturou s přídavkem mramoru čipy, na kterých zavaltsovyvayut polymer při vysoké teplotě pro těsné spojení s podkladem. Tento obkladový materiál je 97% dutin naplněných vzduchem a má dekorativní povlak vyrobený z keramických dlaždic.

Provětrávané fasádní

Co je zahrnuto v ceně

Cena odvětrávané fasády obsahuje mnoho složek, které zanedbávání se nedoporučuje. Následky mohou být smutný, např., Částečné nebo úplné zničení struktury. Musíme si uvědomit, že Ventfasad odkazuje na komplexní systémy, které vyžadují přesnost a profesionalitu za všech provozních oblastech, od návrhu až po instalaci. Vážně je třeba jít na výběr materiálů pro opláštění, spodní stavby a izolace, protože jejich cena je asi 70% všech nákladů.


Velké procento z celkové hodnoty nákladů ventfasada až potřebných pro vývoj a instalaci projektů.

Provětrávané fasádní

Odvětraná fasáda : technologie a volba čelí

Odvětraná fasáda - moderní verze dekorace a zateplování budov. ventfasada technologie je použita při rekonstrukci starších fasád, jakož i výstavbu nových domovů. Ventfasad je propracovaný systém, který je založen na typu dort a obsahuje kovový rám, materiály pro izolaci a izolaci, a na povrch panelem. Mezi čelním povrchem a stěnami nosných udržet vzduchová mezera je charakteristickým rysem ventfasada ve srovnání s běžnými úpravami.

Provětrávané fasádní

Co je to odvětrané fasády

První odvětrávané fasády byly použity v Německu. A sotva se objevila, byly široce používány ve stavebnictví po celém světě. V angličtině tato technologie nazývá záclonové stěny - závěsy na zeď. Tam je další definice falshstena - protože stěna zvláštním způsobem spojeny další zdi, a mezi „ zdí “ je prostor.


Ukazuje se, že v průčelí a je větraná opravdu přirozenou cestou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité