Sádrokartonové příčky hruschevke

Sádrokartonové příčky hruschevke

Která stěny mohou být zničen a jak zjistit,

Chcete-li strhnout zeď sám, ale nevím, co zdi a zda může být demontován, vzpomenout na zlaté pravidlo : „ Nosné stěny nemůže dotknout “ Demontáž a demolice podléhají pouze vnitřní stěny. Nosič - hlavní stěna, které jsou založeny strop železobetonová deska ( desky ), obvykle uspořádanou mezi těmito stěnami a bytových domů, a to samozřejmě vnější stěně. Vizuálně, můžete určit typ měření ji, nebo vidět, že je postaven z materiálu.

Sádrokartonové příčky hruschevke

Skutečnost, že nemůžete snést : ložisko stěna

Nejčastěji se změny spojené s demolicí vnitřní příčky. Zde jsou stěny mohou být dotknout a které nejsou - nevím všechno. Bezohledný demolice staveb vede ke změně sil na zbytku povrchu a pod ním prostor. Kromě toho, mohou zbývající nepodporované stropy není odolávat zatížení a kolaps v každém okamžiku.


Vzhledem k tomu, při separaci různých místností, stěnové prvky sloužící jako podpěra pro strop se nachází především podobné konstrukční prvky.

Sádrokartonové příčky hruschevke

Skladem Chruščov, jejich typy

Před tím, než na radu opravy v Chruščova, že je nutné, aby hlasové vlastnosti budov, které spadají pod tímto jménem. Koneckonců, ve skutečnosti mají společné jen malé velikosti, často v kombinaci koupelna a nízkými stropy, ale z hlediska designu poměrně značné rozdíly, které by měly být považovány za při plánování rekonstrukce, jako hlavní město, a dekorativní osvětlení. To, co je spojuje i během výstavby - 60-80 let minulého století. V té době to byla vyvinuta a implementována v hromadné výstavbě skupiny projektů. Mezi ně patří:

Sádrokartonové příčky hruschevke

Stanovení nosných zdí. Jak víte, že zeď ložiska, nebo ne?

Ve většině případů, panel a blokové domy mají typický series, že je kód projektu, ve kterém definují vozvodilis. Dlya začít používat server již vyjádřil nesprosta. ru sérii svého domova na jeho adresu. Pak najít popis vašeho typové řady na internetu, na našich webových stránkách, webové stránky stavitel, atd V popisech obvykle vzhledem k tloušťce stěny nosných v panelového domu v této sérii.

Sádrokartonové příčky hruschevke

V některých případech je možné rozebrat zdi s rukama ?

Pokud nemáte zkušenosti spolu se stavebními nebo alespoň teoretické znalosti principů bytové výstavby, rozebrat zdi s rukama bez souhlasu příslušných orgánů, nebo požádat o radu zkušeného odborníka, nemohou v žádném případě ! To může být nebezpečné pro svůj vlastní život a životy druhých.

Sádrokartonové příčky hruschevke

Re - plánování kuchyně v Chruščova

Z tohoto důvodu, přestavba bytů - Kombinovaná kuchyně a pokoje v Chruščova je úplné odstranění nebo přemístění hlavního města není k dispozici ( není podporou ) stěny, které jsou vyrobeny z dřevotřísky, překližky, desek nebo stanovenými v půl cihly.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité