Zděné stěny v 1 cihel

Zděné stěny v 1 cihel

Cihlové budovy jsou dobré?

V cihel nad jinými materiály, které se používají pro konstrukci stěn, existuje mnoho výhod. Mezi jejich výhody, jak je uvedeno výše, malé tepelné vodivosti a dobrou pevnost. Ale tyto skvělé vlastnosti jsou ztraceny, pokud není stěna tloušťky optimální provozní podmínky.

Zděné stěny v 1 cihel

metody zednické

Lehké zdivo kolodtsevoy (obr. 1a ), se skládá ze dvou podélných tloušťky stěny a půl cihly nichž každá se nachází od sebe na vzdálenost 140... 340 mm, a jsou spojeny k sobě navzájem prostřednictvím 650... 1200 mm po délce příčných stěn 2 tloušťky půl cihly. Pokládání příčné stěny ligován s podélnými stěnami v jedné řadě na výšku. Wells vytvořené mezi podélnými a příčnými stěnami je vyplněna keramzitu.


Když je tloušťka stěny není násobkem 0, 5 cihlové příčnými stěnami šíří s rozšířenými svislé spoje (obr. 1b).

Zděné stěny v 1 cihel

Zdicí mosty, oblouky, studny

mikiny typy. Část stěny, překrývající oken nebo dveří, s názvem most. Je-li zatížení převede ze stropů na stěně přímo nad otvorem, použije ložisko prefabrikovaný betonový most. V nepřítomnosti zatížení pro uzavírání otvorů šířky se používají méně než 2 m železobetonový ložisko nebo obyčejného cihelného zdiva nadpraží ve formě roztoků pro zvýšení pevnosti se výztužné pruty k udržení spodní řadu cihel.

Zděné stěny v 1 cihel

Šest způsobů, jak postavit dům z cihel

Dnes je klasická cihla je jedním z nejdražších materiálů na stavbu zdí. Nicméně, on a jeho zvýšená rozmanitost - keramických bloků - požadují nejen nahoře, ale také ve středním segmentu soukromé výstavby. Domy z cihel jsou považovány za nejvíce odolné a pohodlné z hlediska ekologie. Kromě toho existují způsoby, jak snížit náklady na stavbu domu z tohoto materiálu.


Nicméně, mnoho soukromí developeři, pracující v „středním segmentu“ nemají raději stavět zděné domy ve verzi hospodářství, a používat levnější gazoblok. Zejména proto, že práce jeho menší životnost a šetrnost k životnímu prostředí nejsou přijímány každý.

Zděné stěny v 1 cihel

Principy výstavby zděných rodinných domů

V suterénu se doporučuje použití těžkého betonu vysokou pevností značky. Nenechal vlhkost a páry. Na úkor soklu budovy nebude tlumit. Ale ne každý chce komunikovat se všemi složitostmi lití betonu do bednění, takže v mnoha případech jsou náklady cihel. Je nezbytné provést externí hydro a tepelné izolace budov. V opačném případě, kdy zmrazené půdy zvedající může rozbít zdi.


Doplněk k tomu, co je nezbytné pro vybudování kanalizace. Ale nás zajímá je zdivo.

Zděné stěny v 1 cihel

Nezávisle určují kvalitu cihel.

Zakoupením cihly na stavbu domu, je velmi důležité, aby „ minout značku“, které získaly Nekvalitní nebo nevhodný deklarované charakteristiky zboží. Koneckonců, není dostatečně kvalitní stěna může proměnit skutečný problém, stanovit, že v budoucnu bude obtížné realizovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité