Zdivo

Zdivo

Rysy stavby

Nějak zmírnit hlavní nevýhoda přepážku obvykle položen v poloviční cihly ( 12 cm) nebo žebra (odvozený tloušťka 6, 5 cm ). Někdy duté cihly se používají, ale kvalita odhlučnění padá.

Zdivo

V této práci patří:

Zdivo

Který cihla je vhodný pro výstavbu partition ?

Výrobci cihelných bloků jsou nyní nabízí poměrně širokou škálu produktů. Liší se nejen na velikosti, hmotnosti a textury, ale také ke stanovenému účelu. Některé z nich jsou jen ve stavebnictví, ale některé se používají pro dekorativní účely. Samozřejmě, jen základní stavební kameny vhodné pro stavbu vnitřních příček.

Zdivo

Zdění stěn z pěnového bloku nebo sádra oddílů bloků v bytě.

Příští a samozřejmě důležitá fáze opravy v bytě po demoličních prací je výstavba stěn a příček z pěnových bloků a sádrokartonových příček bloků v bytě. Vzhledem k tomu, praxe budování zdí, zdění ustoupily pěnových bloků a sádry oddíl blok ve vnitřní úprava bytů za účelem opravy. Také náklady na pěnový blok nebo stohovací blok pazogrebnevyh levnější než zdivo z cihel a mnohem rychlejší stohování bloky.

Zdivo

Výztuž pod okenním otvorem

Pokud je šířka okenního otvoru větší než 1, 80 m, okno pod předpokládá v předposlední řady žeber musí být namontován horizontální výztuže. Označíme- bloky na povrchu plánované délky okenních otvorů. Délka armatura by měla být delší, než je otvor okna není menší než 0, 5 m na každé straně.

Zdivo

Všechny oddíly z cihel

Výstavba objektu, jeho sanace dolzhnysootvetstvovat určité standardy. Zdicí stěny stříhat reguluje všechny estkonkretnye a požadavky na tento typ konstrukce, a to:

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité