Design studio 40 m² foto

Design studio 40 m² foto

11. Moderní designové byty 40 m² s luxusními prvky

Je to úžasné, ale tenhle byt s luxusní ložnice má rozlohu 37, 5 metrů čtverečních! Malá předsíň s sametové lavice ve výklenku se stává poměrně velká kuchyň a hlavní místnost je rozdělena příčkou na obývací pokoj s pracovním prostorem a velmi pěkné ložnice. Stejně jako ve většině malých bytech, bílá barva byla vzata za základ a zředí se zářivě žlutým nádechem (na zdi v chodbě, kuchyňských židlí v obývacím pokoji), a tyrkysové (ložnice) tóny. Celkově tento malý byt v Petrohradě, vypadá módní a velmi pohodlné.


Vzorek maximalizovat výhody plynoucí z vesmíru!

Design studio 40 m² foto

Design projekt s jednou ložnicí 40 m²

Design projekt tohoto malého bytu byla provedena za velmi přívětivé hostesky starší, a v přední části našeho ateliéru úkolem bylo nejen vytvořit funkční prostor, ale také ke snížení kvadratuře uspořádat prostorný obývací pokoj s žádným praktičností přijmout jiné místnosti bytu.

Design studio 40 m² foto

Multifunkční transformátory, které vám pomohou

V malém bytě je třeba využít každý centimetr prostoru, a to vám pomůže transformovat nábytek. V obchodech najdete spoustu originálních Transformers, které pomohou ušetřit místo v bytě a ozdobí místnost.

Design studio 40 m² foto

Interiér pokojový byt 42 metrů čtverečních. m. ( studio planium )

Použití světlé barvy v designu bytu dovoleno vytvářet pohodlí v malém prostoru a udržet pocit prostornosti. V obývacím pokoji je celkem 17 metrů čtverečních. m. Plocha, ale my se zde usadili všechny funkční zóny, z nichž každá plní několik funkcí. Takže, posezením nebo sedací souprava, v noci se promění v ložnici, obývací prostor s křeslem a police snadno přeměnit na kanceláře či hry pro dítě sedí.

Nápady pro zakládání a malý odnushki

můžete uvolnit užitnou plochu Při správném provedení - pak domácí bude zdát více zdarma a prostorné. Jedním z těchto řešení je propojení s kuchyňským zařízením. Takže váš byt nebo studio je pohodlná, elegantní a atraktivní.

Design studio 40 m² foto

design studio

Příliš mnoha lidem se nedaří promyslet jejich vlastní originální design svých domovů interiéru. Musí se obrátit na odborníky v tomto případě. A ještě více, pokud jde o malé prostory, které je potřeba vybavit maximálně funkčnosti a komfortu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité