Montáž obvodových konstrukcí

Montáž obvodových konstrukcí

Montáž obvodových konstrukcí (stěny, střechy )

Zdění budov a zařízení je budování staveb: stěny, podlahy, střechy a stěny, omezení objemu budovy (stavby), a rozdělovat to do oddělených místností. Hlavním účelem ochrany (střežení) v prostorách z teplotních vlivů, vítr, vlhkost, hluk, záření, přístupem neoprávněných osob. 10. 1. Montáž, posilování a demontáž konstruktivních elementů a chránit návrhy budov a staveb Požadavky na potvrzení o přijetí k práci na instalace, zpevnění a demontáž konstrukčních prvků a ochrana průmyslových vzorů a budov a konstrukcí pro výstavbu, rekonstrukci, opravy investiční výstavby (kromě extrémně nebezpečné a technicky složité zařízení, jaderná zařízení)

Montáž obvodových konstrukcí

Zdící dělí na vnitřní a vnější ( vnější). Montáž obvodových konstrukcí budovy poskytuje spolehlivou ochranu před různými faktory umělými, které by mohly zničit. Podle způsobu výroby se rozlišují prefabrikované stěnové a postaven na místě - monolitické.

Montáž obvodových konstrukcí LSTC

S vývojem stavebních technologií a materiálů, které mají nahradit dřevo, kámen, cihly, beton ( železobeton ) systém vyšel z tenké oceli. Tloušťka malé kovové velmi usnadnilo struktury z nich. Nový druh stavebních materiál získaný zkratka LSTC (zkratka je vytvořena z počátečních písmen a fráze l egkaya Talnoe m onkostennaya k provedení), a bylo zjištěno, řadu výhod, z nichž hlavní jsou :

Montáž obvodových konstrukcí

Kasárna - Start Montáž obvodových konstrukcí ( sendvichpaneli )

Jako součást plánu na výstavbu objektu kasáren, začala montáž obvodového pláště budovy na bázi sendvičových panelů. Zástupci zákazníka provádět neustálé sledování objektu a ocenit kvalitu provedených prací v přísném souladu s plánem projektu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité