Obložení interiéru cihlový dům foto

Obložení interiéru cihlový dům foto

Varianty čalounění cihlového domu

Abychom pochopili, tím lépe, aby se vnitřní stěny z cihel, je nutné znát pozitivní a negativní aspekty těchto struktur. Je třeba poznamenat, že cihla je považován za optimální stavební materiál, který má dobrou výkonnost ( zvukové izolace, tepelné izolace, mechanickou pevnost, atd. ) Jeho malé rozměry a hmotnost, aby bylo možné postavit stavby libovolného tvaru s rukama.

Obložení interiéru cihlový dům foto

Zdobení stěn uvnitř panelového domu

Pokud se chystáte dělat výzdobu na stěnách uvnitř venkovského domu z cihel, který je vzácný a teprve v létě, nelze použít sádrokartonové desky v každém případě, protože „ nemá rád “ vlhkost a teplotní extrémy. Není nutné vložit přes zeď tapety, protože i oni nemohou vydržet dlouhou dobu bez zahřívání. V tomto případě je nejvhodnější úprava „ mokré omítky “ (viz níže ).

Obložení interiéru cihlový dům foto

Stavbě domu cihel není snadný úkol. Máte správně položit základy, stavět zeď, střechu namontovat design. Nicméně, tato práce nekončí, a je dalším krokem na cestě k domu snů se stává dekor. Zdobení může proměnit nevzhledné konstrukce uměleckého díla či beznadějné zkazit i ty nejpokročilejší architektury.


To je důvod, proč trim cihlový dům vyžaduje dobře promyšlený plán akce a kvalifikované přístupu.

Obložení interiéru cihlový dům foto

Co může být vnitřek cihlového domu

Bez ohledu na to, jak pohodlně nebo to sádrokartonové desky, ale to není vždy vhodné používat, v každém případě, pokud jde o stěny. Například, pokud jste dokončit cihlové zdi uvnitř domu bude provedena pomocí sádry, že se provádí na ploše základny. takže :

Betonu, cihel a dřeva : levné a trochu naštvaný

Situace je zde velmi lakonické : velká pohovka, matrace, skleněný stůl, vlněný koberec. Velké, celoplošná okna nechat dostatek světla do místnosti, aby bylo více prostoru a je spojena s krajinou skla. Obrovské zrcadlo zcela pokrývá jednu stěnu, vizuálně zvýšit malé místnosti, čímž se vzdušného prostoru a světla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité