Zdicí úhly v jedné cihly

Zdicí úhly v jedné cihly

Zdivo rohy venkovského domu

Vezměme si má cihlové rohy. Vzhledem k tomu, v první řadě cihel umístěných přímo na izolaci uzávěru, to dává smysl, plasticky nebo vychytávat kabel vnější obrysy na stěnu (zejména rohy ) s úpravou povinné diagonál. Toto vezme v úvahu rozměry podlahových desek. Aby nedošlo ke ztrátě, doporučuji první řádek, nejprve jednoduše řečeno na základně, aniž by řešení mezery centimetrů na švech.

Zdicí úhly v jedné cihly

Krokem procesu práce

Aby bylo možné správně umístit úhel stěn, je nutné k přípravě materiálu pro tuto práci. Často nepolnomernye cihly se používají pro rohy a oblékání nejprve nakrájejte takovým způsobem, že neexistují žádné třísky, praskliny a jiné vady. Pokud mají tyto vady (týká se pouze štípané rohy), je nutné položit poškozenému všechny prvky uvnitř zdiva. Kromě toho nesmíme zapomenout na bandážování a jak to bylo vydat, pokud je to nutné, úhel odstranění příček. Narušení zdiva povede jen k tomu, že zeď začne praskat, postupně rozebrat.

Zdivo cihla úhly s použitím jedné a několika ligaci

Při stavbě cihlových objektů, ať už je to dům nebo plot, lidé jsou stále potýkají s tím, jak dát pravý úhel. Koneckonců, způsob, jakým je vyrobena z cihelného zdiva rohů, závisí na tom, kolik celkově bude přesně lemovaly zdi sám, svou sílu a stabilitu. Proto, než začnete, je vhodné jak pro začátečníky zedníky něco takového, jako proces, „suché“, zdiva, tedy bez malty.

Zdicí úhly v jedné cihly

metody zednické

Lehké zdivo kolodtsevoy (obr. 1a ), se skládá ze dvou podélných tloušťky stěny a půl cihly nichž každá se nachází od sebe na vzdálenost 140... 340 mm, a jsou spojeny k sobě navzájem prostřednictvím 650... 1200 mm po délce příčných stěn 2 tloušťky půl cihly. Pokládání příčné stěny ligován s podélnými stěnami v jedné řadě na výšku. Wells vytvořené mezi podélnými a příčnými stěnami je vyplněna keramzitu.


Když je tloušťka stěny není násobkem 0, 5 cihlové příčnými stěnami šíří s rozšířenými svislé spoje (obr. 1b).

Zdicí úhly v jedné cihly

Položení horní řadu cihel

Jakmile budete mít stanoveny své zeď do požadované výšky, vše, co musíte dát konečný počet pojivových cihel laskominy. Zpočátku ležel této série suchu s mezerami mezi cihlami 10 mm. Když poslední cihly přesahuje stěnu 1-2 cm, v tomto pořadí, změna mezery mezi cihlami celé zdi. V případě, že cihla podává více než 2 cm, odebrat poslední cihlu, měří vzdálenost od předposlední od hrany stěny cihel a odečíst 10 mm šev. Pak kotleta poslední cihlu délce vyrábět kousky dané velikosti.


Zkontrolujte, zda je rozdělené cihla se umístí, pak odstraňte ověřovací číslo.

Zdicí úhly v jedné cihly

Zdicí mosty, oblouky, studny

mikiny typy. Část stěny, překrývající oken nebo dveří, s názvem most. Je-li zatížení převede ze stropů na stěně přímo nad otvorem, použije ložisko prefabrikovaný betonový most. V nepřítomnosti zatížení pro uzavírání otvorů šířky se používají méně než 2 m železobetonový ložisko nebo obyčejného cihelného zdiva nadpraží ve formě roztoků pro zvýšení pevnosti se výztužné pruty k udržení spodní řadu cihel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité