Zpracování konstrukcí

Protipožární úprava dřevěných a kovových konstrukcí

LLC "StroySecurity" provádí ohnivzdorné zpracování dřevěných konstrukcí, kovových konstrukcí, vzduchových kanálů, stejně jako protipožární úpravu textilií a koberců.

Protipožární úprava konstrukcí

Podle statistik je přímá expozice požáru zřídka příčinou smrtelných následků požárů. Nejčastěji jsou oběťmi způsobeny zhroucením stavebních struktur a zadřením v důsledku vdechnutí produktů spalování. Všechny stavební materiály, včetně nejmodernějších, jsou vystaveny ohni. Dosažení určitých teplot, pokud nejsou spáleni, jsou deformovány, čímž se snižuje pevnost konstrukce budovy a zvyšuje se riziko kolapsu.


Navíc při zahřátí uvolňují různé plyny. Aby se zabránilo možnému poškození a zvýšení bezpečnosti, při stavbě se provádí neustálé zlepšování a zpřísňování norem kontroly kvality protipožárních prací.

Zpracování konstrukcí

Protipožární ochrana dřevěných konstrukcí

Protipožární ochrana je navržena tak, aby zvýšila skutečnou požární odolnost konstrukcí na požadované hodnoty a omezila rozsah ohně šířící se nad nimi. Tento úkol se provádí pomocí tepelně stínících a tepelně absorpčních sít, speciálních konstrukčních řešení, retardérů požáru, technologických metod a operací a také materiálů s nízkou hořlavostí.

Protipožární úprava konstrukcí

Zajištění požární odolnosti stavebních konstrukcí v souladu s normami požární bezpečnosti je naléhavým problémem v souvislosti s použitím moderních konstrukcí, které mají dostatečně nízké hodnoty požární odolnosti. Práce na protipožární ochraně konstrukcí musí být provedeny bezproblémově.

Zpracování konstrukcí

Protipožární ochrana dřevěných a kovových konstrukcí

Požární ochrana je soubor zvláštních opatření zaměřených na snížení úrovně požáru pro různé materiály a výrobky. Speciální protipožární úprava struktur umožňuje, aby výrobky a materiály byly chráněny před požárem a při různých teplotách.

Zpracování konstrukcí

Požární ochrana je soubor zvláštních opatření zaměřených na snížení úrovně požáru pro různé materiály a výrobky. Speciální protipožární úprava struktur umožňuje, aby výrobky a materiály byly chráněny před požárem a při různých teplotách....

Podle stavebních norem a pravidel (SNiP 21-01-97) jsou budovy a požární útvary klasifikovány podle minimálního limitu požární odolnosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité