Gabionů rukách videa

1. Musím buňku v oblasti s kamínky ?

Gabionů - italský výraz. Doslovný význam - „ velká buňka“. Byly, které lidstvo zná po dlouhou dobu, před vynálezem střelných zbraní, kdy začali používat jako kryt pro střelců v příkopech. Tyto návrhy byly úspěšně použity a nyní je posílit ochranu pobřeží v lavinami nebo sesuvy půdy rybolov zařízení a dalších objektů.

Gabionů rukách videa

Gabionů vlastníma rukama správné uplatňování

V ideálním případě se taková struktura je vhodná, pokud potřebujete do zóny na území vnitřní pole. Například oddělit rekreační oblast z pracovního prostoru nebo se tvoří přímo z domu, ve formě terasou.

Gabionů rukách videa

Jaké jsou gabiony a ze kterých jsou vyrobeny

Jak již bylo uvedeno výše, gabiony jsou pevné struktury mřížky z kovových drátů, je jeho vnitřní prostor, který je vyplněn s různými materiály. Jak je možno použít tyto materiály :

Gabionů rukách videa

Gabionů vlastníma rukama, použijte v úpravě

K oblíbeným zahradě vypadal neobvyklý a zároveň důstojně, není nutné rozdělit velké množství květinových záhonů s jasnými barevnými květinami. Postačí, když dva nebo tři malé, ale zarámovaný v překrásném rámu. To lze provést vlastníma rukama z mřížové konstrukce a obyčejných kamínků, stejně jako Japonci. Tato konstrukce se nazývá gabionů.


Je možné zakoupit hotové válcový tvar ploché a krabice.

Gabionů rukách videa

Co dělat gabiony ?

Pro výrobu gabiony výrobci používají drátu povlečeného zinkem, s hustotou pozinkovaných povlaků je téměř pětkrát vyšší než u „ síťoviny “. Někdy, namísto formulace PVC s vrstvou zinku ok, které neumožňují kov k oxidaci a zkazit. Tloušťka tyčí potažených vrstvou zinku nebo PVC se může pohybovat v rozmezí od 2 do 6 mm.

Gabionů rukách videa

Jak vyrobit gabionů krajinu

Strukturně gabiony jsou vyrobeny za použití drátěného pletiva nádoby s drceným mrazuvzdorné husté kamenný materiál : oblázky, porfyr, žuly Booth, drceného kamene, břidlice, travertinu, pískovec.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité