Generální oprava fasády bytového domu

Generální oprava fasády bytového domu

Generální oprava fasády bytového domu...

Každá fasáda se může stát časem nepoužitelná a tento proces není vůbec ovlivněn kvalitou a pevností materiálů, neboť čas i nejodolnější materiály jsou méně spolehlivé. Faktory, které nepříznivě ovlivňují stavební materiály fasády, jsou: sluneční záření, vítr, různé druhy atmosférických srážek.

Výměna oken na fasádě obytné budovy

Náš dům v Moskvě je v příštím roce určen pro rozsáhlé opravy, mezi mezníky je zásadní přepracování fasády, ale dekódování, které je součástí práce na fasádě budovy. Chceme vynutit změnu oken, jak tomu bylo u mnoha domů v Moskvě... ale nemůžeme najít standard, na kterém je okno součástí fasády. Prosím, řekněte mi, jak změnit okna v domě?

Pokud je nutná zásadní oprava fasády

S počátkem zkázy se obyvatelé začnou ozývat poplach, ale pouze určitá komise může určit stupeň zkázy. Uzavřela: bude k dispozici dostatek kosmetických, současných restaurací nebo bude nutné provádět rozsáhlé opravy.

Generální oprava fasády bytového domu

V. Postup při úhradě a použití fondu opravy kapitálu pro demolici nebo rekonstrukci bytového domu v případech stanovených zákonem o bydlení Ruské federace.

Odpověď: Takový dům by měl být z regionálního programu vyloučen, usazen, zničen nebo rekonstruován. V tomto případě se peníze, které majitelé nahromadily za opravy kapitálu, vrátí majiteli, s výjimkou prostředků vynaložených na demolici.

Generální oprava fasády bytového domu

Jak opravit fasádu

Samozřejmě, v případě takového poškození je nutná oprava fasády budovy. Seznam prací, které se vyrábějí v budově v opravě, se však liší v závislosti na materiálu a potřebách zákazníka.

Generální oprava fasády bytového domu

Etapy hlavních oprav:

Předtím, než přistoupíte k vypracování projektu rozsáhlé revize, je nutné provést profesionální audit budovy a shromáždit všechny relevantní informace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité