Jak dát dutý škvára blok

Jak dát dutý škvára blok

Co je třeba vzít v úvahu předtím, než začnete ?

Je-li spojka vyrobena vlastníma rukama, stavební náklady mohou být výrazně sníženy. Stačí zvednout kvalitu tvárnice a dozvědět se, jak správně provádět spojku.

Jak dát dutý škvára blok

přípravné práce

Ukládání se provádí tvárnic na základu, jehož šířka by měla odpovídat přinejmenším šířce škvárové bloku, a s výhodou 40-50 mm více. Cap základ musí být pečlivě vyrovnány a hydroizolační, protože v škvárové bloku zahrnuje materiály špatně nesoucích dlouhodobému styku s vlhkosti : struska, písek, vápno a popela.

Jak dát dutý škvára blok

Zdící tvárnice : funkce a technologie

Zdivo škvára blok Princip je podobný práci s jinými zdivo stavebních materiálů. Sám o sobě, škvára blok má jiné vlastnosti a charakteristiky. Nabízí výběr z oharek bloků a zdiva Škvára blok je vyroben z cementu, písku, vody a pomocných látek :. vysokopecní strusky, perlitu, štěrky, atd od struktury drobky a množství posledně závisí na síle, odolnost proti mrazu, na pórovitosti materiálu. Před nákupem je nutné zkontrolovat dostupnost certifikátu kvality, aby se vyloučila přítomnost nebezpečných koncentrací toxických látek. Je to riskantní kupovat produkty vytvořené v podmínkách řemeslné, i když jsou o něco levnější než v továrně.


Ale vytvořit produkt, který splňuje specifikace GOST, je nemožné bez profesionálního vybavení a poznání pravého technologie.

Jak dát dutý škvára blok

Specifikace škvára blok

Tvárnice dostal své jméno, protože plniva, která byla dříve použita v procesu jejich výroby : strusky, popílku a jiných produktů spalování tuhého paliva. Avšak tyto bloky se vyznačují velkou absorpci vlhkosti a nedostatečné pevnosti. Proto se dnes v malé frakci suti použitý jako plnivo, betonové tvárnice, cihlové třísky, piliny, atd

Shlakoblochnogo zdivo : Druhy

To by se mělo začít s tím, že stavbu stěn materiálu - jednoduchý proces. Je nutné naučit se základy a pracovat vlastníma rukama budou prováděny na vysoké úrovni. Obvykle zdivo stěny z dutých tvárnic - snižuje hmotnost domu, a 23 kilogramů během instalace jednodušší získat než 28 let.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité