Konstrukce stěn v bytě

Konstrukce stěn v bytě

Zdění stěn z pěnového bloku nebo sádra oddílů bloků v bytě.

Příští a samozřejmě důležitá fáze opravy v bytě po demoličních prací je výstavba stěn a příček z pěnových bloků a sádrokartonových příček bloků v bytě. Vzhledem k tomu, praxe budování zdí, zdění ustoupily pěnových bloků a sádry oddíl blok ve vnitřní úprava bytů za účelem opravy. Také náklady na pěnový blok nebo stohovací blok pazogrebnevyh levnější než zdivo z cihel a mnohem rychlejší stohování bloky.

Konstrukce stěn v bytě

Příčky v bytě

Apartmány s open plan, tedy bez vnitřních stěnách, jsou stále oblíbenější. Pojďme zjistit, které oddíly lze provést v bytě, pokud to bude třeba.

Konstrukce stěn v bytě

Funkce opravy

Během generální opravy, přestavby domu nebo bytu v Yuda účinkujících nejen demontovat staré vnitřních stěn, ale také vybudovat nové. Odborníci budou provádět stavbu zdí pro územní prostoru v jedno-ložnicových apartmánů, nebo rozdělení kombinovaného vanou a toaletou. Profesionálové budou mít stěny balkonu, aby v místnosti více.

Konstrukce stěn v bytě

Konstrukce stěn v bytě

Často v procesu rekonstrukce bytu je nutné na místě starých rozebraných stěn a příček stavět nové. Mohou vytvořit celou řadu materiálů, které je v první řadě závislá na typu prostor a základové desky.

Konstrukce stěn v bytě

Materiály a konstrukce příčky stěnových

Hlavním stavebním materiálem pro stěny po dlouhou dobu sloužil jako červených cihel. Konstrukce byla získána silná a tuhá, avšak v jeho tepelné a zvukové izolační vlastnosti byl nedokonalý.

Konstrukce stěn v bytě

V bytě s volným plánování.

Koupili jste byt v novostavbě s volným plánem ? Blahopřejeme! Teď jen záleží na vás, jak to bude vybavit svůj domov. Zde je velký prostor pro kreativitu - můžete udělat byt v jakémkoliv stylu, rozdělený do libovolného počtu oblastí. Můžete dělat to světlý podkrovní byt, nebo naopak, je několik místností - rozhodnutí užíváte.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité