Nalévání betonových podlah

Nalévání betonových podlah

Nalévání betonového stropu: dělat všechno správně

Předtím nebyly žádné podlahové panely a vše jen nalil strop betonem. Poté se začaly používat překrývající se panely. Jedná se o jednodušší a méně namáhavou možnost. Jak udělat monolitické překrytí v soukromém domě Majitelé domů, kteří chtějí postavit cihlový dům nebo monolitický typ, mohou mít vlastní ruce s pevnými, nevibračními podlahovými nebo podkrovními podlahami. Monolitické překrytí, v závislosti na jeho analogových prefabrikovaných typech, může mít širokou škálu forem, které odstraňují plánovací omezení od návrhu domu.


V tomto článku najdete všechny potřebné informace o zařízení monolitického překrývání, jmenovitě: montáž bednění; Výztuž a dokončovací výplň.

Betonová údržba po odlití

Během vytvrzování betonu se uvolní velké množství tepla, které pod vlivem intenzivního odpařování vlhkosti začíná. Nedostatek vlhkosti povede k praskání betonu. Proto během několika prvních dnů po nalévání budete muset desku pravidelně namočit vodou.

Nalévání betonových podlah

Podmínky pro nalévání monolitu

Je třeba poznamenat, že blokování betonu lze provádět pouze v budovách se silnými stěnami. Jeho nalévání do domů s dřevěnými stěnami je nepřijatelné a v budovách s přepážkami z lehkých materiálů je možné lití monolitické desky pouze po zhotovení dalších ocelových nebo železobetonových podpěr. Kromě toho by měly být stavby s takovými místy postaveny na stabilním pozemku a silné základy. Pokud stavba, kterou stavíte, nesplňuje tyto podmínky, měli byste se vyhnout nalití desky překrývajícího se betonu.

Nalévání betonových podlah

Naplňte podlahu podlahy vlastním rukama

Opravy nebo stavba s vlastními rukama zpravidla pomáhá šetřit slušné množství peněz za předpokladu, že se vše dělá v souladu s normami a pravidly výstavby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité