Opláštění se sendvičové panely hangáru

Opláštění se sendvičové panely hangáru

nová generace tepelné izolace. Rychlá montáž a příznivá cena

Sendvičové panely - snadné, „ teplý“ materiál, což umožňuje šetřit finanční prostředky při výstavbě opláštění budov hangárů a výrazně snížit výstavbu provozních fondů.

Opláštění se sendvičové panely hangáru

Výroba hangárů sendvičových panelů : srdce věci

Jak je známo, je sendvičový panel konstrukce ze dvou profilovaných ocelových plechů, prostor mezi nimi je vyplněn žáruvzdorným materiálem. Dobré izolační vlastnosti, aby tato technologie populární pro použití při nízkých teplotách. Sendvičové panely jsou velmi úsporné: náklady na stavbu hangáru sendvičových panelů výrazně nižší ve srovnání s konstrukcí z cihel a dřevěné stavby. Samozřejmě, že cena práce také závisí na oblasti, konfiguraci a dalších vlastností budov.


Celkové náklady na výstavbu jsou vypočítány na základě své náklady na metr čtvereční.

Opláštění se sendvičové panely hangáru

Konstrukce hangáru sendvičových panelů

Tam je vždy vysoká poptávka po velkých vnitřních prostorů, které se nazývají z hangáru. Moderní hangáry mají celou řadu aplikací. Za prvé, to ukládá, nákupních center a na něž trhy; hangáry jsou často používány kancelářských budov, v garážích. specifikace hangar Nejideálnější použití sendvičových panelů a technologie rychlé výstavbě - montáž přístřešků. Pokud se podíváte na fotky na internetu, tato zařízení jsou používány jako garáže, sklady, parkoviště, v průmyslovém objektu.


Výstavba montovaných staveb se snadno instalují výrobu, snížit náklady na výstavbu.

Opláštění se sendvičové panely hangáru

Výhody hangárů sendvičových panelů

Oplocení hangár teplý výkon ze sendvičových panelů je velmi populární ve výstavbě v regionech s nízkou teplotního chování (například na Dálném severu ).

Opláštění se sendvičové panely hangáru

Hangárů sendvičových panelů

V moderní době se rychle stavěcích budov, včetně hangárů, populární a ve velké poptávce na trhu. To hraje významnou roli nejrychlejší instalaci a reprezentativní vzhled. Kraus nabízí bezrámových hangárů sendvičových panelů všech velikostí, aby byly vhodné pro průmyslové budovy, sklady a skladovací zařízení, sportoviště, parkoviště.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité