Kterým se cihly na polovinu cihly

Kterým se cihly na polovinu cihly

metody zednické

Lehké zdivo kolodtsevoy (obr. 1a ), se skládá ze dvou podélných tloušťky stěny a půl cihly nichž každá se nachází od sebe na vzdálenost 140... 340 mm, a jsou spojeny k sobě navzájem prostřednictvím 650... 1200 mm po délce příčných stěn 2 tloušťky půl cihly. Pokládání příčné stěny ligován s podélnými stěnami v jedné řadě na výšku. Wells vytvořené mezi podélnými a příčnými stěnami je vyplněna keramzitu.


Když je tloušťka stěny není násobkem 0, 5 cihlové příčnými stěnami šíří s rozšířenými svislé spoje (obr. 1b).

Kterým se cihly na polovinu cihly

Stěna technologie

Zdivo cihla polovina má tloušťku 380 mm, což je součet délky jedné šířky kamene sousední vrstvy a řešení mezi nimi. Předtím, než začnete, kterým naplánováno, by měla být stanovena jako počáteční číslo. První sada úhlové prvky, mezi kterými je nit horizontálně roztažen. Je-li použito úrovně napětí.


Tím je zajištěno, že celý proces, kterým se konala v geometricky přesné rovině. Poté se začínají přímo do samotného zdiva. Přičemž čelní plocha na vnější straně a na poloviny cihel zásypu s vnitřní.

Kterým se cihly na polovinu cihly

Jak je cihelného zdiva a půl cihly

Nejpopulárnější technologie je zdivo cihla v bodě 1. 5, tloušťka hotového série, ve které je 38 cm. Dílo začít se stavebními rohy. V přípravné fázi, se doporučuje provádět hydroizolace soklu. Každá z první kámen položil v nové sérii, je povinen vytvořit kolmo na první cihly z předchozí řady. Nezapomeňte, že na úrovni - jeden z nejdůležitějších stavitele asistentů, takže jejich použití v průběhu výstavby. Zkušený pracovník vstřelí v rozích nehtů v kloubu, který spojuje v 1. a 2. ve výšce kamene.


Mezi nimi roztáhnout šňůra-prichalku že znamenat řadu vstupní úroveň.

Kterým se cihly na polovinu cihly

Proč tak zdivo ?

V závislosti na velikosti stavebního SNIP předepíše stavbu zdí různých tloušťkách. Požadavky na tento parametr je založen na výpočtu pevnosti a mrazu a další nuance stavebního provozu.

Kterým se cihly na polovinu cihly

Zdivo v jedné cihly

Jednořadé zednické práce vypadá jednoduše dost, ale nevzdělaný laika může představovat mnoho výzev. Pokládání cihel v řadě vyžaduje přesnost, obratnost a určité znalosti, bez nichž se může obrátit ošklivý nebo jít trhliny. Zdivo v cihlové může být provedeno různými způsoby, ale tam taky, a základní pravidla instalace. Některé z nich jsou užitečné při pokládce na stěnu, jsou popsány v tomto článku.

Kterým se cihly na polovinu cihly

Principy výstavby zděných rodinných domů

V suterénu se doporučuje použití těžkého betonu vysokou pevností značky. Nenechal vlhkost a páry. Na úkor soklu budovy nebude tlumit. Ale ne každý chce komunikovat se všemi složitostmi lití betonu do bednění, takže v mnoha případech jsou náklady cihel. Je nezbytné provést externí hydro a tepelné izolace budov. V opačném případě, kdy zmrazené půdy zvedající může rozbít zdi.


Doplněk k tomu, co je nezbytné pro vybudování kanalizace. Ale nás zajímá je zdivo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité