Parkoviště Projekt Multi level

Parkoviště Projekt Multi level

Výstavba víceúrovňových parkovišť a parkovacích míst. inovativní řešení

Dnes ve velkých městech je problém parkování je zvláště akutní. Počet automobilů neustále roste, a dnešní parkoviště jsou bolestně chybí.

Parkoviště Projekt Multi level

multi- level parkování

Dopravní infrastruktura moderních měst nemají držet krok s rostoucím počtem automobilů. Ve městech, dopravní zácpy a najít místo, je velmi obtížné zaparkovat. Administrativní, kancelářské a obchodní centra jsou prakticky nepřístupné během pracovní doby kvůli nedostatku parkování. Tradiční parkoviště nemůže vyrovnat se zvýšeným objemem vozidla.

Parkoviště Projekt Multi level

Etapy výstavby víceúrovňové parkování

Víceúrovňové parkoviště se stalo samozřejmostí v obytných a obchodních čtvrtí velkých měst, ale i nadále ve vysoké poptávce. Jejich organizace vyžaduje velké investice do návrhu a konstrukci.

Parkoviště Projekt Multi level

A automatické parkování multi -level již dlouho vstoupil obvyklý způsob života obyvatel velkoměstech světa. Foto: Daniel Ivanov / Kommersant

Parkoviště Projekt Multi level

Nurzina Kubanichbek kyzy : „Dostal jsem v internátní škole pro mentálně retardované “

Internátní škola pro mentálně postižené děti v Talas oblast získávají žáci mezi zdravé děti - mladý společník C - 1 je rozdělena, jak se to stane.

Automatické parkování multi- level. typy parkování

Každý rok na světových silnicích dodává asi 25 milionů nových automobilů. Proto je otázka parkování, a to zejména ve velkých městech, je ve skutečnosti stojí za to velmi vážná. O tom, jak pohodlné bude parkování v blízkosti obchodního domu nebo nákupního centra, do značné míry záleží na ziskovost podniku. Nejvhodnější pro majitele aut je samozřejmě automatické parkování multi -level.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité