Pokládka pórobetonu v místnosti

Pokládka pórobetonu v místnosti

Výběr z kvalitních stavebních materiálů

Pěnobetonu jsou vyráběny ve dvou směrech. Při výrobě non - autoklávovaného materiálu může mít nerovnoměrnou pórovitost, která má vliv na kvalitu materiálu a jeho smrštění vlastnosti. V průběhu doby, stěna pěnového bloku může dodávat až 3 cm smrštění na každý metr. V autoklávovány poměr smrštění materiálu se liší o faktor 10 neavtoklavnogo analogu.

Pokládka pórobetonu v místnosti

pórobeton výztuž

Dům pórobetonových tvárnic, jakož i jakékoliv jiné struktury podle konstantní deformační zatížení. Nerovnoměrné smrštění depozice půdy, změny teploty a vystavení intenzivnímu větru, může vést k vlasové trhlinky, které nemají vliv na únosnost zdiva, ale zhoršuje vzhled stěny.

Pokládka pórobetonu v místnosti

Zařízení a především

Pokud pórobeton zdi dát do opravy a přestavby bytů nebo domů, musíte nejprve použít rozvržení. Čalounický linie kolem obvodu : podlaha, strop a stěny. Nejjednodušší způsob, jak to udělat s laserovou stavitele letadel. Pokud tomu tak není, je lepší začít s proudem :

Pokládka pórobetonu v místnosti

První mýtus - zdicí bloky na lepidlo je dražší než cementovou maltou

No, to není tak moc mýtus jako jednoduchý mylnou vyplývající z lenosti. Lenost strávit pár minut na srovnávacím výpočtu. Pojďme se podívat na jednoduché a cenově výhodné řešení zdiva. Montážní stěny provzdušněného pouze pórobetonu lze použít současně i jako samonosný konstrukční materiál na podlaží budovy až do 3 včetně, a jako zdicích materiálů bez další izolace. To znamená, že tepelná vodivost tohoto materiálu je v rozmezí 0, 09 0, 18 W (C m), která je dostatečná pro povětrnostních podmínek v centrálním Rusku zužující se tloušťkou stěny (obálky) v řádu 300 400 mm, odpovídá geometrických rozměrů sériově vyrábí bloky pórobetonu rostlin ve většině pórobetonu.


Podívejme se, jak vypočítat požadovanou tloušťku stěny.

Pokládka pórobetonu v místnosti

Nástroj pro pokládku AAC

Aby se usnadnilo umístění a zrychlit proces je žádoucí mít k dispozici sadu speciálních nástrojů potřebných pro tuto práci. Mezi tyto nástroje by si měli uvědomit následující:

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité