Venkovský dům s rukama Video

Venkovský dům s rukama Video

6x6 venkovský dům s rukama nad hlavou. Fotoreportáž. část 1

Tři měsíce jsme Vika vynaložené na stavbu domu 6. 2h6. 2. Jeden měsíc bylo vynaloženo na výstavbu nadace ( červen ), v červenci počkat, až beton dosáhne síly, a od 4. srpna, se začaly stavět.

Venkovský dům s rukama Video

Venkovský dům s rukama

Všichni chceme, aby uniknout z města a užít si přírodu venku. Nikdo zraněn a čerstvé bylinky na stole. Chcete-li tento problém vyřešit jednou provždy, získáme příměstské oblasti. No, pokud dost peněz na plnohodnotné chata.


A pokud ne ? Musíme si koupit pozemek se starým shnilé boudě na to a přijít s něčím sami. Nejlepší volbou - je postaven na místě malého venkovského domu s rukama. Informace o tom, jak to udělat tím, že stráví minimálně sil a prostředků, bude projednán v tomto článku.

Venkovský dům s rukama Video

Proč malé a proč postavit sami ?

Poté, co vysvětlil, že „ dům “, termín jsme pochopili, co přesně budete vyzváni svou fantazii při čtení této dětské fráze : Malé, vhodné pro sezónní pobytu plicní struktury na předměstské webu, která je integrována s vlastníma rukama.

Venkovský dům s rukama Video

Musím izolovat zahradní domek

Hlavním účelem domu v zahradě nebo v zahradě spočívá v tvorbě podmínek země životně důležitých, jako v blízkosti svého bydliště k pobytu nebo na dovolenou nechat příměstské stránky. Mnoho zahrádkářů prodloužit období práce v domácnosti až do pozdního podzimu, zimy a někdy ochotni přijít do země.

Venkovský dům s rukama Video

Fotografie původních zahradních domků

Zahradní domky všechny odlišné než cokoliv jiného : tvar střechy, výkonné materiály, zejména stavební, velikost oken a t. d. Kryshi může být jak jednosměrný a štít, špičatý gotický, multilevel, atd., To vše závisí na vkusu a preferencí majitelů, Nabízíme vám fotografie zahradních domků, postavený za účasti projektantů :

Venkovský dům s rukama Video

Co bychom měli postavit dům ?

Stojí za to začít výběr typu nadace, výběr a přípravu materiálů. Tato dlouhá a půjčky. S ohledem na konstrukci nadace je, to je jiný příběh pro každého ze svých druhů. Budeme se zabývat pouze funkce, které přímo souvisejí s výstavbou na to karkasnika.


Nicméně, žádný z nich nebude bránit později postaven na stejné základech domu jiného typu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité