Zděné stěny a příčky

Zděné stěny v domě z cihel

Minerální povaha materiálu zajišťuje vysokou úroveň zvukové izolace, a absence dutin znemožňuje spuštění hlodavce motoru. Nevýhodou je, že tato konstrukce má solidní hmotnost, z cihelného zdiva příček považovány za „mokrý“ provoz, zahrnující použití malty.

Zděné stěny a příčky

Typická technologický mapa na cihlové zdivo exteriér, vnitřní stěny a příčky v budovách s nosnými stěnami

Dokipediya naléhá uživatelům používat své e-maily zkopírované části normativních dokumentů textů. Prostě to zkuste ! Tato technologie automaticky generované odkazy zpět ke zdroji informací, bude přinášet radost svým příjemcům.

Zděné stěny a příčky

Posílení cihlových zdí a příček

Někdo může naznačovat, že nejsilnější vazbu - cement. Nicméně, existují způsoby, jak zdivo dokonce silnější, včetně specifických detailů. Navrhovat jejich cihla byla silnější, měl by posílit vyztužení.

Zděné stěny a příčky

Zděné stěny a příčky | zdivo betonové tvárnice

Baltic montážní firma vyrábí všechny druhy kamenických prací : hrubování a přední zdivo, zdivo z pěnobetonu, kterým se dlažební desky. Veškeré zednické práce se provádí prostřednictvím kvalifikovaných pracovníků s profesionální úrovni a zkušenosti. Kvalita práce je sledována ve společnosti na všech úrovních. Výrobní kapacita společnosti umožňuje, aby jakékoliv množství práce na zdiva a zdiva betonových bloků.

Zděné stěny a příčky

Jak zvolit tloušťku cihlové zdi ?

S ohledem na nosných stěn je třeba poznamenat, že v mírných klimatických podmínkách se běžně používá v tloušťkách 2, 0 - 2, 5 cihel. Vzhledem k tomu, cihla samo o sobě je dobrý vodič tepla, je doporučeno, že po vybudování jeho další oteplování, například, minerální vlna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité