Instalace stropů videa

Instalace stropů videa

Přípravná fáze před instalací podhledů

Než začnete, je třeba pečlivě kontrolovat strop. Vše, co třepit nebo drolit se, že spadne by měly být odstraněny, aby se zabránilo budoucí deformaci nového nátěru. Na rozdíl od stanovení stropů v bytě, jejich instalace v soukromých domech může být komplikováno přítomností dřevěných trámů, protože z toho tvořil některé nesrovnalosti. K podhled není nafouknut, a není vítr procházky, je nutné použít pěnu zavírat všechny díry a praskliny.


Pečlivě a postarat se, že neexistují žádné prázdné mezery mezi stropem a stěnami, v případě, že jsou stále přítomny, i ony by měly být odstraněny.

Instalace stropů videa

Instalace stropů : animace, videa

Vyjadřujeme naši vděčnost všem profesionálům a vynikajících odborníků, kteří se podíleli na vytvoření těchto míst : Stropy „ Argo “, Kolomna, Salon „ Cerutti “, Nižnij Novgorod, Ltd. „ Cerutti “, Minsk, Ltd. „ Abeon - ST " Bratislava, Studio" Parsec “, Serpukhov. Omlouváme se za někdy nalézt v některých reklamách deviantního výraz: všechna videa natáčel živá, aniž by představil výstřely a fotomontáže a montážní firmy - lidé jsou velmi kreativní a emocionální 😜.

Instalace stropů videa

Novinka! Fabric strop Ceilstar HEYTex ( Německo )

Seznamte se nový produkt na ruském trhu - tkanina střecha vytvořená nejnovější technologie, Ceilstar HEYTex ( Německo ) strop stanovený pro ekologické technologie v Evropské unii, je naprosto bezpečný pro lidské zdraví, protože se skládá ze syntetické tkaniny a napuštěné polyuretanu 100% !

Montáž napínacích stropů : A až Z

Bez podhledů je těžké si představit moderní rekonstrukci. Jejich výhody jsou zřejmé: odolnost proti vodě, tepelné a zvukové izolace, trvanlivost a praktičnost. Důležitou roli při výběru ve prospěch napínacích stropů hry a rychlou instalaci : průměrný instalace trvá několik hodin.

Instalace stropů videa

Instalace stropů

Instalace stropů, v případě struktury jednoho dlouhého cyklu, ve stejné místnosti obvykle trvá jen několik hodin. Avšak při instalaci stropu víceúrovňovou, pak někdy to může trvat i několik dní.

Instalace stropů videa

Instalace stropů plošin.

Upevňovací profil. Po obvodu místnosti opravit plátěný strop použitý Baguette - upevnění profilu. On pevně pomocí šroubů a hmoždinek. Funkce bageta - uchovává podhled a udržovat jeho napětí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité