Parapet ze střechy

Parapet ze střechy

Jaký je parapet na střechu

parapetní fotografie pro lepší pochopení struktury vypadá a jaké úkoly mohou vykonávat. Těsné parapet chrání střechu z poryvy silného větru. V extrémních případech může dojít k poškození nebo bouře narušit část střechy.

Parapet ze střechy

Konstrukční požadavky

Podle SNP, nutně vyžaduje instalaci zábradlí na střechách budov, jehož výška je větší než 10 metrů ( k okapu ) a úhel sklonu svahu až do 12%. V případě, že sklon střechy větší než 12%, když je výška budovy k okapu od více než 7 metrů, je nezbytné ochrany zařízení. V první řadě, tento požadavek platí i pro ploché ovládaná střecha, která by měla zůstat lidmi.

Parapet ze střechy

Parapet střechy : účel a funkce instalace

Parapetní jako opláštění používané na ploché střechy a střechy s malým sklonem. Výška plotu v každém jednotlivém případě vybrány jednotlivě. Ale v souladu s předpisy, mělo by neměla být menší než 45 cm. Na uspořádání střeše s parapetu je třeba věnovat zvláštní pozornost na místo spoje, protože mohou často sbírat vodu, což může vést ke zničení střech, stěn budovy.


Parapet vám umožní vytvořit jedinečný vzhled budovy, ale také slouží jako stráž pro ty, kteří jsou na ní.

Parapet ze střechy

Model pásy pro parapety

Klene DSC 1. Nejjednodušší konstrukce sacího průchodu víka nebo na parapet, podíl článků jsou jedinečné. Cena se vypočítá ze spotřeby kovu a počtem ohybů.

Parapet ze střechy

Parapetní výška na ploché střeše SNP

Parapetní - plot po obvodu střechy. Dle požadavku norem musí být kontinuální po celém obvodu, a také vzít v úvahu při plánování. Moderní dům s fotografií ploché střechy konstrukce, viz náš předchozí článek. Parapetní plní několik užitečných funkcí :

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité