Test střecha Strait SNP

Test střecha Strait SNP

5. ROOF rohlík a tmel

5. 1. Rulonnyekrovli z bitumenu a bitumen-polymerní materiály armiruyuscheysteklo- syntetických nebo lepenky, jakož i z elastomernyhvulkanizovannyh filmových materiálů, fyzikálních a technických ukazatelů, které dolzhnyudovletvoryat požadavky uvedené v dodatku. Potenciál život sluzhbykrovelnyh válcovaného a litého materiály kromě materiálů nakartonnoy bázi asfaltového pojiva musí být nejméně 10 let. V tomto případě jsou materiály na bázi kartonového s asfaltového pojiva mohou být použity tolkodlya dočasné stavby (s životností až 5 let).

Test střecha Strait SNP

Zkušební střešní zábradlí střecha

Po instalaci plotů by měl provést test, pevnost konstrukce. Účelem této zkoušky je stanovit kvalitu plotu a jeho schopnost odolávat namáhání v průběhu používání. Po provedení těchto postupů musí být vypracovány k provedení nezbytných zkušební práce.

Test střecha Strait SNP a barvy cihlové zdi uvnitř domu

Mandát na opravu střechy střechy zkušebního úžinu SNP. střecha. A střecha zkouška Strait SNP. 8 písmen střechy : střecha - průtok. Prostředí by mělo být provedeno s přihlédnutím k požadavkům SNIP 2, 03 střechy. Přihlásit střešní zábradlí testů akt : výplň vzorku a. budovy a technologické lokality Kryt střechy Snip

2. POŽADAVKY materiálech.

2. 1. Materialy aplikován povlak zařízení by mělo sootvetstvovattrebovaniyam specifikace. Z tohoto namátkovou inspekci ( příchozí kontrola) každý přijatý ve straně stavebních materiálů. V sluchaevyyavleniya významných nesrovnalostí s regulatorními požadavky partiyabrakuetsya a vrácen dodavateli.

Test střecha Strait SNP

Jednotky a kanalizace, které mají být testovány

Celý kanalizace v každé budově je rozdělen do kanálů interní sítě a externí přesměrování kanalizace. Domovní odpadní vedení zahrnuje takové uzly, které mají být kontrolovány :

O schválení pravidel požární bezpečnosti v Republice Kazachstán. Základní požadavky. PPB RK 08-97

Předseda agentury Kazašské republiky usnesením mimořádných událostí dne 9. července 1999 číslo 19 zapsaná v ministerstvu spravedlnosti Republiky Kazachstán 10. 08. 99g. pro N 866. Stal se stale - Příkaz ministra pro mimořádné situace z Kazašské republiky ze dne 08.


02. 2006 N 35 ( V064126 )

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité