Zdivo nosné stěny

Zdivo nosné stěny

Volba cihly pro nosné stěny

Před stavbou, rozhoduje typ zdiva. Vyberte cihly pro nosné zdi - je proveditelný úkol, ale musíte přesně vědět, co budete potřebovat. Dnešní výrobci nabízejí na trhu takovou širokou škálu že začátečník může dostat ztracena. Dále vám řeknu, co je nutné věnovat pozornost při práci, jak provést výpočet zdiva a určit stěny ložiska.

Zdivo nosné stěny

Jak zvolit tloušťku cihlové zdi ?

S ohledem na nosných stěn je třeba poznamenat, že v mírných klimatických podmínkách se běžně používá v tloušťkách 2, 0 - 2, 5 cihel. Vzhledem k tomu, cihla samo o sobě je dobrý vodič tepla, je doporučeno, že po vybudování jeho další oteplování, například, minerální vlna.

Zdivo nosné stěny

Na zděných nosných stěnách provzdušněných lepicí pěnou

Nejprve je nutné vyjasnit, že se nebavíme o běžném montážní pěny, ao zvláštním LimFix lepidla Soudal pórobetonu výrobu. Nicméně, to se ani o konkrétní lepidla, a o kterou se na pěnu jako celek. Tam jsou podobné lepidla z Tytan, například.

Zdivo nosné stěny

Minimální tloušťka stěny z cihel nebo tvárnic

Konstrukční standardy ( SNP II- 22 až 81 kamene a vyztužená struktura ), bez ohledu na výsledky výpočtu omezit minimální tloušťka nosné kamenného zdiva skupině I v rozmezí 1/20 až 1/25 výšky podlahy.

Zdivo nosné stěny

Typická technologický mapa na cihlové zdivo exteriér, vnitřní stěny a příčky v budovách s nosnými stěnami

Dokipediya naléhá uživatelům používat své e-maily zkopírované části normativních dokumentů textů. Prostě to zkuste ! Tato technologie automaticky generované odkazy zpět ke zdroji informací, bude přinášet radost svým příjemcům.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité