Zednictví vnějších zdí

Zednictví vnějších zdí

Cihelna s vlastními rukama - kde začít

Mnozí řeknou, že cihly začínají od prvního řádku. V některých ohledech mají pravdu, ale ve skutečnosti je počátkem všeho izolace základny stěn - základ se položí ruberoidně. To se provádí za účelem izolace cihel od účinků zemní vlhkosti - bez tohoto, bude absorbovat vodu a během mrazů se rozpadne. První řada zdiva je umístěna na vrcholu vodotěsnosti a není nijak zvlášť znepokojující skutečnost, že stěny domu nebudou pevně spojeny se základem.


Masivní cihlové zdi budou již pevně a bezpečně stát.

Zednictví vnějších zdí

Zednictví vnějších zdí

Po dokončení výkopu, základových prací, hlavním aspektem stavby jakéhokoliv objektu je položení vnějších zdí, tzv. Krabice budovy, konstrukce. V tomto případě mají stěny několik základních úkolů. Nejprve se stávají nosnou částí budovy. Za druhé, jsou ochranou před vnějšími faktory. Kvalita zdiva bude záviset na životnosti budovy, zařízeních a bezpečnosti lidí. Proto by měl být tento proces řešen s maximální odpovědností.


Upřednostňovaným řešením bude kontaktovat stavební specialisty, kteří mají v této oblasti značné zkušenosti, což zaručuje kvalitu práce.

Zednictví vnějších zdí

LCD "Fregat" se blíží dokončení zdiva vnějších zdí

Od konce října 2016 probíhají práce na pokládce vnějších stěn a vnitřních přepážek, zasklení, zastřešení, kanalizačních zařízení na místě rezidenčního komplexu Fregat.

Zednictví vnějších zdí

Část 1. KONSTRUKCE Z NÁPOJŮ KAMENŮ, VODNÍHO PROSTŘEDÍ A NÁRODNÍ ZÁKLADY

Měřidlo: 1m 3 zdivo

Oprava a zpevnění obkladových zdí vícevrstvých stěn budov s využitím pružných opravných vazeb

Vyšetřování a analýza příčin defektů v několikavrstvých vnějších stěnách budov, mezi něž v největší míře zaujímají závady obkladové cihlové vrstvy, za účasti autorů byly vyvinuty konstruktivní řešení pro opravu obkladových zdí obvodových zdí a zajištění jejich dalšího a spolehlivého provozu.

Zednictví vnějších zdí

Oprava zdiva stěn a fasád cihelných budov v Moskvě a regionu

Profesionální oprava zdiva fasádních stěn, restaurování a restaurování cihel za přijatelné ceny. Ceny jsou k dispozici všem! Zákaznické reference a příklady oprav.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité