Fasáda budovy patra

Fasáda budovy patra

Nádherný dům fasády - fotografie fasády panely

Nebo, jak se tomu říká, vlečka. První princip nazývá vlečka dřevěná prkna, přibitý ke zdi tak, aby každý visel přes horní vrstvu a spodní voda snadno valí. V současné době lidé vlečka získal širší význam - stal soukromý dům fasáda úprava dřeva, kovu nebo vinylových desek. Dále jsme se dívat na charakteristiky každého z těchto typů příkladů.

Fasáda budovy patra

První metoda. Dokončovací omítky a pískovce

Tyto fasády jsou spojeny s tradičním. Ideální pro jednopatrové domy. U této metody jsou všechny vnější povrchy kromě pilastry jsou drsné, kámen opakování strukturu. Tento efekt je vytvořen pomocí mušle na dřevěné nebo pryžové podložky. Různé malé drážky nebo prohlubně bude věnována reliéfu povrchu světla. Tento roztok se přidá práškové nebo jemného štěrku dlaždic.


Přidání barev a vytváří obraz nebo geometrické tvary mohou dát originalitu vzhledu budovy. Další reliéf může být vytvořena nástřikem omítky suspenze na povrch stěny.

Fasáda budovy patra

Francouzština Země nebo Provence - Která je lepší?

Je známo, že Provence je druh země. Nicméně, někteří návrháři si to úplně jinak. Můžete je odlišit se v některých ohledech. Fasády domu ve venkovském stylu mají teplejší tón.


Chladné odstíny a bílou barvu pro tento styl není připojen. Ale ve stylu Provence využívá studené barvy nebo jasné syté barvy. Bílá barva zde zastává základní polohy.

fasádní úprava technologie

„Mokrý “ fasády nazývá proto, že vrstva je tvořena smícháním omítka stavebního materiálu s vodou. Přední část domu působí směsí sádry, které jsou použity pro výztužné zařízení ve formě mřížky nebo šindel.

Fasáda budovy patra

Moderní obkladové materiály

Aby se rekonstrukce jeho průčelí, na trhu existuje mnoho různých materiálů vytvořených pomocí různých technologií. Ty budou nejen dobrý vzhled fasády soukromého domu, ale také zlepšit výkonnost budovy.

Typy fasád moderních materiálů

V poslední době jsou hlavními byly podmínky spolehlivosti, trvanlivosti dokončit fasádě domu. V současné době dochází k výraznému nárůstu požadavků na materiály, jejichž hlavním úkolem, který se považuje za výzdoba fasád domů fotografie jsou zastoupeny ve sbírce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité