Jak správně malovat stěny pomocí válečku

Jak správně malovat stěny pomocí válečku

Jak řádně malovat stěnu pomocí válečku

Přípravné práce jsou hotové: stěny jsou omítnuty a natřeny, rohy jsou natřeny štětcem nebo šikmým válečkem, horní a spodní hranice jsou oddělené od stropu a podlahy. Zůstává jen rychle, vesele a nejdůležitější je malování stěn kvalitativně.

Jak správně malovat stěny pomocí válečku

Jak malovat s válečkem

Malování stěn pomocí válečku je snadné. Předem připravený válec je ponořen do barvy požadované barvy, pak je přebytek vymačkán. Poté je nástroj přiveden na povrch, který budete zpracovávat. Na desce byste neměli tvrdé stisknout.


Pak se provádí na povrchu v požadovaném směru, pruhy nanesené barvy nezůstávají na stěně. Průkazy by neměly zůstat, použitý materiál musí být důkladně zastíněn.

Jak správně malovat stěny pomocí válečku

Jak namalovat stěny barvou na bázi vody bez skvrn

Vodní emulze se stala velmi oblíbeným a požadovaným materiálem ve svém segmentu a není náhodou. Za prvé, nemá žádné specifické vůně, rychle schne, není toxická a neškodná. Za druhé, primární barva takového nátěru je bílá a přidání barevného pigmentu jako barvy umožňuje přeměnu stěn na individuální design jednotlivých místností. Díky použití texturního válečku můžete dosáhnout neuvěřitelně krásných textur.


A ve třetím způsobu, jak namalovat stěny bez rozvodu barvou na bázi vody, je dokonale přístupný všem, kteří dokonce chápou molární práce.

Jak správně malovat stěny pomocí válečku

Jak namalovat stěny pomocí válečku

Lanová role se zaoblenými hranami, vysokou produktivitou a dobrou krycí schopností. Vhodné pro vnitřní práce s hrubými povrchy. Ideální pro tapety a vodní barvy v koupelně a kuchyni. Vytvoří pokrytí průměrné drsnosti.

Jak správně malovat stěny pomocí válečku

GOOD line (Z)

Malování stěn s proužky kontrastních barev se provádí v těch případech, kdy je třeba zaměřit pozornost na stěnu místnosti. Tímto způsobem můžete namalovat stěny v jídelně, v kuchyni nebo v dětském pokoji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité