Jak vyrobit suterén v konečném garáži

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

Zvážit typy sklepů

Budujeme garáž se sklepem, ale před zahájením práce, musíme se rozhodnout, jaký druh bude nejvíce priemlemym. Soglasno princip lokality sklepů jsou rozděleny do dvou typů : (. Cm zákop sklep: jednoduché rostlinné store) samostatně a pod místnosti. Vzhledem k tomu, plánovaný skladování bude umístěna v garáži, bude jeho forma závisí na hloubce.

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

Posláním sklepa v garáži

Vzhledem k tomu, že většina obyvatel měst nemají přístup k individuálním suterénu, musíte se naučit, jak vybudovat sklep v garáži. Ačkoli tato událost a vyžaduje určité finanční prostředky a úsilí, ale konečný výsledek plně ospravedlňuje úsilí a prostředky vynaložené. Kromě toho, přítomnost sklepa v garáži podstatně zvyšuje náklady na výstavbu.

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

Musím sklep v garáži

Mnoho majitelů Vlastní garáže jsou zvědaví, zda vybavit pod suterénu. Věří, že je to spojeno se značnými obtížemi, které potřebují opravu hlavní budovy nebo výstavbu nových zařízení.

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

sklepy zařízení v garáži : Kde začít ?

Jak vyrobit sklep v garáži, aby se stal bezpečným místem pro vaše produkty ? První uspořádání plánování technické místnosti postupovat při stavbě garáže. K dispozici je seznam důležitých úkolů, které pomohou k úspěšné realizaci projektu :

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

Sklep v garáži : riziko, že není hrozbou

Někteří lidé věří, že postavit sklep pod stávajícím hlavním garáži nemůže být z důvodu, že ražba povede k poklesu, a jako výsledek, zničení budov. Ano, na jedné straně je, a na druhé straně, není - pokud jdete na věc, jak se říká, jasně a důrazně, že všechny tyto problémy lze vyhnout. Nevěříte mi? Pak přemýšlet o tom, jak ve starých zchátralých domech, nebo zcela změnit základ - technologii takovým způsobem těžké, ale velmi reálné a uskutečnitelné.


Ona je dlouhá a může trvat několik měsíců čas, hlavní věc - udělat správnou věc, nespěchejte a poté všechna rizika budou minimalizovány.

Jak vyrobit suterén v konečném garáži

1 Druhy sklepy - protože mohou být ?

Suterénech garáže se liší od sebe navzájem ukazatelem jejich pronikání do půdy. Nejpopulárnější volbou je považován sklep hloubka 1, 6 až tři metry. Tento typ se nazývá pit garáž zcela zapuštěné. Je možné uložit veškeré vklady provedené pro zimní horlivých hospodyňky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité