Třídy povrchu betonu

Třídy povrchu betonu

Kategorie a třída povrchu betonu

Aby bylo možné posoudit kvalitu povrchu monolitického betonu a betonových konstrukcí používaných 4 hlavní třídy, které jsou stanoveny pomocí lokální nerovnosti a mezních tolerancí přímosti. Koncept tříd bude distribuován na povrchu základů, sloupů, stropů a jiných konstrukcí z betonu, mající přímý povrch.

Třídy povrchu betonu

3. Technologie výroby prefabrikovaných - monolitický skelet budovy

Montovaný - monolitický skelet budovy je z vyztuženého betonu rámu nosiče, včetně ploché desky založené na disku s dutým jádrem podlahové desky, nosné a vazby monolitických příček a sloupců, vyztužení membrány a navrhuje schodiště zdvihací jednotky. Vnější a vnitřní stěny a příčky je provedeno podlahové oportymi. Sloupec, bránice tuhost stěna schodiště vlek bloky, schody a platformy fungují při sběru nebo monolitů.

Třídy povrchu betonu

Beton nezávislou produkční

V rámci výrobního závodu jsou všechny betonové směsi vyrobené v povinných mísičů různých typů, které poskytují homogenní směs všech složek. Záleží na kvalitě peremesa výsledné vlastnosti materiálu, takže RBU pro proces míchání by měla být zkušený operátory.

Třídy povrchu betonu

Jaké značky a konkrétní třídy jsou.

2. 1. U betonových a železobetonových konstrukcí, určená v souladu s požadavky uvedenými v těchto pravidlech by měl stanovit konstrukčního betonu, sootvetstvuyuschieGOST 25192-82 :

Třídy povrchu betonu

Třída pevnosti betonu

Nejdůležitějším ukazatelem kvality betonu je jeho síla. Podle ukazatele pevnost v tlaku v souladu s GOST odlišit značku betonu v rozsahu M50 - M800. Nejběžnější jsou značky M100, M500.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité