Z čeho je lepší udělat sokl

Z čeho je lepší udělat sokl

Jaká je základna domu a proč je?

Velká sovětská encyklopedie...

4. Jak udržet cihlovou základnu, pokud je stavba domu dočasně zastavena?

Pokud stavíte dům na jedno období výstavby a kvůli nedostatku finančních prostředků nebo nástupu chladného počasí nucen zastavit stavbu ve fázi připravenosti cihelné základny, musíte se postarat o jeho bezpečnost.

Z čeho je lepší udělat sokl

Jak vytvořit soklu správně

Od poslední doby se základy stávají silnějšími, pak na základně nemusíte přiřadit zvláštní charakteristiku ložisek. Hlavní věc je, že je odolná, chrání základ a stěny před všemi vnějšími vlivy a je krásná.

Z čeho je lepší udělat sokl

Co si vybrat: sokl z betonu nebo z cihel?

Tato otázka by měla být zvážena ze dvou hledisek - náklady na práci a pracovní náročnost práce. Proto je nutné provést rezervaci najednou - pod termínem "cihla" se rozumí určitý druh stavebního materiálu. Jak víte, cihla může být: silikátová, slinutá, obkladová, ohnivzdorná a keramická ("červená"). Ten je lehký (s příčnými průchozími otvory v těle) a celé tělo.

Z čeho je lepší udělat sokl

Mostové nosníky. Železobeton pro velké stavební projekty

Mostové nosníky jsou jedním z typů železobetonových výrobků. Tyto železobetonové výrobky se používají pro stavbu silničních mostů a dalších velkých staveb. Díky masivní výztužné oceli, kvalitě

Z čeho je lepší udělat sokl

Vyberte materiály pro sokl

Při budování soklu domu specialisté často používají vysoce odolné obkladové cihly, které jsou odolné vůči agresivním podmínkám prostředí. Podšívka soklu vypadá jako žulový kámen šedé barvy, který má správnou formu (100 * 100, tloušťka - 50 cm) a kombinace šedého kamene s červenou žula.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité