Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

Články

Místo poskytuje nemovitost v Kazani od majitelů a realitních kanceláří. Zde si můžete najít perfektní nemovitost, stejně jako volný inzerovat prodej nebo pronájem.

Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

nemovitostí v zahraničí

Skutečnost, že tištěná verze novin „ Ruku v ruce v Kazani “ vyjde 25. července, a zakladatelé se rozhodli zavřít, KazanFirst naučil od zástupce „ Pronto - NN “ ( Nizhniy Novgorod, vlastní povolení pro noviny v Kazani ). Podle něj se firma i nadále uvolňovat „ ruku v ruce “ v Nižním Novgorodu, Vladimir, Kirov, Saransk, Iževsk, Čeboksary a Yoshkar-Ola. „ V nedávné době jsme ukončili smlouvu s “ Pronto - Nižnij Novgorod „“, - ujistil korespondent KazanFirst manager „ Pronto Media “ Drží ( majitel novin), bez uvedení hodnoty povolení a jeho podmínkách.

Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

R " RED " SNJRґRёSDZH SЂRёSKJR » S, RdzSЂRdzRІ RўR ° S, R SЂSGJS, R ° ° ° RDZR SGJRdzR RґR ° R · » R ° RєRdzRDZRєSgjSЂRμRDZS, R ° C „ RђRІRёS, RdzV » Re C „ P ?? P · PI SЂSgjRє SЂSgjRєRёV »

MLS SЂR ° CGC € res „ SЂRdzRІS < RІR ° RμS, SGJSDZH RED ° re RjSgjR » SNJS, RёR » RёSGJS, RёRDZRіRdzRІR SJ SGJRёSGJS, RμRjR · °. RnjSgjR » SNJS, RёR » RёSGJS, RёRDZRіV â € „ SGJRёSGJS, RμRjR SЂR ° ° ± R RdzS, S < RjRμR¶RґSgj SЂRёSKJR » S, RdzSЂR ° RjRё. RnjS < RμRμ RґRμR » ° R RμRj RdzS, RєSЂS < S, RdzR№ RґR » SJ RDZR ° SGJRμR » RμRDZRёSDZH.

Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

Vítejte!

Multilistingovaya mls-kazan. ru systém - systém organizovaného sběru, šíření a výměnu informací mezi profesionálním trhu s nemovitostmi města Kazaň a Tatarstánu, což přispívá ke zvýšení nabídky spolupráce, jakož i úspory nákladů realitních kanceláří v reklamě.

Z ruky do ruky Real Estate Kazaň

„ Ruku v ruce “ dodává vytištěné bašty

V souvislosti s ukončením činnosti tištěné verze „ ruku v ruce “ v Moskvě, Kazaň Úřad pro publikace slibuje, že udělá vše pro zachování místního vydání novin. Jak říct „ v reálném čase “ Glavred „ IRR “ Kazan Elena Andreeva, vytiskne přinést ještě více než polovinu z celkového příjmu z novin v hlavním městě Tatarstánu. Odborníci poukazují na to, že úder do „ Signet “ byl nárůst nákladů na tisk, a dodal, že „ EMI “ v době, kdy podcenila internet a nyní hraje boj o tržní Avito.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Montáž sádrokartonu na dřevěný strop

Valbová střecha výkres

Kovový plot z vlnité